Lielais decembra horoskops visām horoskopa zīmēm

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Decembra pirmajā pusē vajadzētu apdarīt svarīgos darbus, jo pēc tam kosmoss vairs nerāda labvēlīgu vaigu – iespējama piņķerēšanās, pārpratumi un pūles bez rezultāta. Darbā vai biznesā tad labāk "pa mierīgo". Jau laikus var sākt gatavoties gadumijas svētkiem, kas solās būt sirsnīgi un saviesīgi.

Steidzam paveikt svarīgo!

Viņš atkal būs klāt... Šajā gadā pēdējo reizi, bet nākamajā sāksies atkal viss no gala. Un tā trīs līdz četras reizes pa trīs nedēļām... Kas tas ir? Uzminējāt?! Nu, protams - veiklais zellis Merkurs, kurš regulāri dodas mistiskajā "atpakaļgaitā", un ko astrologi dēvē par retrogrādo kustību.

Šoreiz kosmoss tev vēlas pateikt, ka gadumijā svarīgie darbi liekami malā. Dažādas saimnieciskās lietas būtu vēlams nokārtot līdz 14. decembrim un "nekustināt" līdz jaunā gada 2. janvārim, kad Merkurs atkal ieņems savu ierasto stāvokli. Dažkārt astrologiem pārmet, ka viņi pārlieku cilvēkus biedē ar šo bubuli, taču – piesardzība nekad nav par lieku. Varbūt simts reizes nekas nenotiks, bet tajā simtu pirmajā...

Tātad - retrogrādā Merkura laikā nav vēlams: pirmo reizi sēsties pie svarīgu sarunu galda, slēgt darījumus, iegādāties dārgu sadzīves tehniku vai auto, reģistrēt uzņēmumu vai doties ceļojumā. Ja kaut kas no minētā tiek darīts, tad rūpīgi jāskatās dokumenti, garantijas, jāpārbauda rezervācijas, jābūt modriem un precīziem.

Svētki kopā ar draugiem

Ko darīt svētku laikā? Te jāpalūkojas, kādas vēstis mums nes Mēnestiņš, kurš astroloģijā ietekmē dienu fonu jeb noskaņas.

Tieši Ziemassvētku vakarā, 24. decembrī, mūsu zemes pavadonis atrodas Dvīņu zodiaka zīmē, kas ir draudzīga un komunikabla.

Citus gadus svētku fonu ietekmējis Mēness ģimeniskajā Vēža zīmē, kas vēlas klusi pasēdēt savējo lokā, taču ar Dvīņiem ir pavisam citādāk! Aicini pie savas eglītes ne tikai radus, bet arī draugus un kaimiņus – lai raisās interesantas sarunas, lai skan bērnu smiekli un mājās ienāk dubults prieks.

Ja gribas svinēt pēc senām tautas tradīcijām, tad saulgrieži, kas iezīmē arī ziemas sākumu, šajā gadā ir 22. decembrī plkst.5.27. Tajā brīdī Mēness ir augošs un atrodas Vērša zīmē, kas sola stabilitāti un labklājību. Daži astrologi tieši Ziemas saulgriežus ņem par atskaites punktu jauna cikla sākumam, un šis laiks ir ar pozitīvu tendenci. Cita starpā - Ziemas saulgriežos ir visīsākā diena un visgarākā nakts. Un pēc tam jau sākam doties pretī pavasarim: dienas pamazām kļūst garākas, naktis īsākas.

Lai mājās labklājība

Tautas ticējumi vēsta, ka Ziemassvētkos vai Jaungadā galdam jābūt bagātīgam, lai mājās labklājība. Ziemassvētku fonā valdošie Dvīņi nav tie, kas stundām darbosies virtuvē un gādās par "deviņiem ēdieniem" – tas, kā nu kurai saimniecei sanāks. Toties vecgada vakarā noskaņu noteiks Mēness atrašanās Jaunavas zīmē, kurai patīk saimniekot: lai viss perfekti, lai tiek ievērotas tradīcijas. Ja rosīsies ar prieku, tad zvaigznes palīdzēs. Turklāt īpaši labi būtu, ja galdā tiktu celti veselīgi un viegli ēdieni.

Gadumijas svētku laikā nevajadzētu aizrauties ar bohēmu: karstvīnu, šampanieti vai kādu citu reibinošu dzērienu. Decembra nogalē kosmosā veidojas vairākas saspringtas planētu kombinācijas, kas saka: alkoholam – nē!

Mīlas kaislības

Mīlestības planēta Venera no 4. līdz 28. decembrim atradīsies Skorpiona zīmē, kas visā zodiaka aplī ir visdziļākā, spēcīgākā un kaislīgākā.

Katram cilvēkam, protams, ir savs horoskops, tomēr planētas zodiakā ietekmē vispārējo fonu. Kad Venera nonāk Skorpionā, sākas vilinājumu un kārdinājumu laiks. Kaislības gruzdēs kā oglītes zem pelniem un jebkurā brīdī var uzliesmot gan ar sildošu, gan postošu liesmu. Jāsargās emociju uzplūdā sastrādāt to, ko vēlāk var nākties nožēlot. Taču mīlētājiem labs laiks, lai izbaudītu dziļu jūtu gammu.

AUNS

Ko vēl šajā gada pēdējā mēnesī paveikt?... Aunam jau nekad nav miera... Kad citi dzīvo svētku noskaņās, dzīve tev var piespēlēt jaunas iespējas. Piemēram, palielināt ienākumus. Idejas birs kā sniegpārsliņas no ziemīgajām debesīm – cita par citu jaukākas.

Atradīsies arī domubiedri, kas vēlēsies sadarboties, tikai jāatrota piedurknes un jāķeras pie darba! Lielāka veiksme tām iecerēm, kurās tiek liktas lietā mūsdienu tehnoloģijas. Tā rosoties pat nepamanīsi kā pienācis svētku laiks. Dāvanu iegāde un saiņošana tiks atlikta uz pēdējo brīdi, taču tiksi galā un vēl paspēsi arī egli izrotāt un piparkūkas sacept.

VĒRSIS

Tas brīdis ir klāt – Vērsis iepriekš domājis, domājis un tagad ir gatavs iziet no ierastā spēles laukuma, lai izmēģinātu ko jaunu. Mēneša pirmajā pusē vari uzrakstīt biznesa projektu, palūkot, kādi atbalsta mehānismi pieejami vai aizsūtīt CV, lai pieteiktos augstākam amatam. Kādam itin sekmīgi var attīstīties sadarbība ar ārzemēm.

Bankas īsziņās atnāks patīkamas vēstis, un gadumijas svētkos tu ar prieku tērēsies, lai iepriecinātu savus mīļos, un arī pats sevi. Aicini ciemos draugus, cep pīrāgus, izlej "laimīti" un iedomājies kādu skaistu vēlēšanos nākamajam gadam. Ļoti iespējams, ka piepildīsies.

DVĪŅI

Lai dzīvo karnevāls un konfeti lietus! Dvīņiem šis mēnesis pārsvarā paies saviesīgos pasākumos un korporatīvās ballītēs. Tik daudz piedzīvojumu un jaunas pazīšanās! Cita starpā tādā vieglā svētku atmosfērā var arī veidoties jauni lietišķie kontakti, un kāda tikšanās uz brīdi atgriezīs nopietnajā, lietišķajā pasaulē - vajadzēs apspriest plānus attiecībā uz darbu vai biznesu.

Tad izturies īpaši atbildīgi, jo no sarunu iznākuma atkarīgi ienākumi un stabilitāte ilgtermiņā. Iespējams nedaudz saspringts emocionālais fons mājās, bet atklātas sarunas visu saliks savās vietās. Svētkos kopā ar savējiem apmeklē kultūras pasākumus.

VĒZIS

Jaunus darbus neuzņemies, būs gana labi, ja līdz gada beigām pabeigsi iesākto. Iespējamas neskaidras situācijas: kāds runā "pusvārdos", kāds sagroza informāciju, kāds vēlas savērpt intridziņas. Lai viņi ņemas – tu velti laiku sev un apdomā, ko gribi paveikt nākamajā gadā. Tās vēlēšanās Jaungada naktī var uz lapiņas uzrakstīt, bet labāk, protams, izveidot reālu biznesa plānu un tāmi.

Tāpat ir vērts ieskatīties kursu piedāvājumos, it īpaši saistībā ar tehnoloģijām un uzņēmējdarbību. Svētku laikā starosi pievilcībā, un personības magnētisms atvērs durvis uz cilvēku sirdīm. Ziemassvētkus vēlams nosvinēt klusi – tuvinieku lokā, bet vecgada vakarā apmeklē kādu pasākumu.

LAUVA

Gada pēdējā mēnesī spožs uznāciens - būsi uz radošā pacēluma viļņa, neatkarīgi no tā, ar kādu darbības jomu esi saistīts. Izdomāsi tādus risinājumus, ka citiem atliks vien brīnīties. Vienīgi atceries, ka tikai ar uzslavām ir par maz, veikumam jāatspoguļojas arī bankas kontā. Finanšu tēma šajā mēnesī diezgan jūtīga, jo gribēsi savējos iepriecināt ar greznām dāvanām. Tēriņos esi apdomīgs, ne jau cenā ir vērtība.

Daudz svarīgāks – sirds siltums. Svētkus vislabāk svinēt ģimenes lokā, ar tuviem cilvēkiem. Kopā ceptu pīrāgu un piparkūku smarža, sirsnība un mīļums - tas dos pozitīvu enerģiju. Brīvajiem ļaudīm kāda tikšanās var uzjundīt kaislības.

JAUNAVA

Ir sakāmvārds, ka "cāļus skaita rudenī", bet Jaunavai tam piemērotāka gan šķiet gada nogale – tikai tad var tā pa īstam saprast, kas paveikts, kas iekavējies. Ja kopējā bilance nešķiet perfekta, tad pamazām jālūkojas pēc labāka darba: ar kādiem bonusiem un augstāku atalgojumu. Kad izlemjami svarīgi jautājumi, mēģini iztikt bez emocijām, tās nebūs labākais palīgs. It īpaši mēneša beigās.

Svētku laikā lielāks prieks un labāka atpūta būs, izejot sabiedrībā. Tevi aizraus jautras ballītes, tikšanās ar draugiem un izklaides pasākumi. Attiecību tēmā – atbalsts un uzticēšanās, bet brīvajiem ļaudīm kā gadumijas dāvanu liktenis var uzdāvāt iespēju satikt otro pusīti.

SVARI

Emocionāls mēnesis: ja priecāsies, tad no sirds, ja bēdāsies, tad arī. Tomēr gaišo brīžu šomēnes būs vairāk – satiksi jaukus, izpalīdzīgus cilvēkus un arī pats dalīsies labestībā. Darbā vai biznesā daudz atbildīgu pienākumu, varbūt pat vairāk nekā parasti. Tomēr nevajag satraukties, jo iepriekš gūtā pieredze ļaus ar visu tikt galā.

Tikai pie jauniem projektiem gan pagaidām neķeries. Toties vari paskatīt, ko mācību iestādes piedāvā ziemas uzņemšanā un kas pieejams tiešsaistes kursos un semināros. Svarīga arī privātā dzīve. Lai attiecībās iegūtu harmoniju, būs jāiegulda pūles - esi iejūtīgs un pacietīgs. Svētkus svini klusi, ģimenes un tuvu cilvēku lokā.

SKORPIONS

Profesionālajā jomā daudz ideju, tikai rūpīgi jāparēķina izdevīgums un jāizvērtē ekonomiskā situācija konkrētajā nozarē. Var rasties jauni piedāvājumi un interesantas iespējas, kas ļauj palielināt ienākumus. Būsi aizrāvies ar oriģinālām idejām, taču šoreiz īsti vietā būs sakāmvārds par to, ka septiņas reizes jānomēra pirms nogriezt, t.i. pieņemt kādu lēmumu. Neatstāj pašplūsmā ģimenes lietas.

Dariet kopīgus darbus, apspriediet nākotnes plānus un kopā sviniet gadumijas svētkus. Telpu rotāšana, piparkūku smarža un pozitīvas emocijas iedvesmos. Visapkārt daudz mīlestības.

STRĒLNIEKS

Starosi optimismā, dāvāsi smaidus un bārstīsi asprātības – Strēlnieks savā elementā. Protams, ja vajadzēs, pratīsi pateikt arī kādu skarbāku vārdu. Taču piktumu un nīgrumu neesi radis sevī turēt: kas pasacīts, tas pasacīts, un... ejam tālāk...

Šajā mēnesī vēl risināmi svarīgi lietišķie jautājumi. Darba devēji vai biznesa partneri vēlēsies dzirdēt idejas par nākamā gada plāniem. Attiecībā uz finansēm tev būs savs viedoklis, taču esi gatavs nelielam kompromisam, ja vēlmes nesakrīt ar iespējām. Svētkos aicini ciemos radus un draugus, kopā pavadītais laiks nesīs daudz prieka. Attiecībās vēlēsies sasniegt pilnību. Varbūt aizdomāsies arī par to, ka nekas un neviens nav absolūti ideāls.

MEŽĀZIS

Darbā padari visu pēc labākās sirdsapziņas, bet nepārpūlies un iniciatīvu pagaidām neizrādi. Ļoti iespējams, ka nāk kādas pārmaiņas: jauni pienākumi, reorganizācija, optimizācija. Lai vai kas notiek, saglabā mieru, jo zaudētājs nebūsi.

No situācijas pat izdosies gūt kādu labumu. Šomēnes jāpievērš uzmanība komunikācijai – kaut ko aizrādot vai diskutējot, izvēlēties pareizos vārdus, lai neviens neapvainojas un kritiku uztver veselīgi. Svētku laikā labāk mierīgi atpūsties ģimenes lokā, nevis ieplānot sabiedriskās aktivitātes. Savukārt brīvajiem ļaudīm var būt pēkšņi un krāšņi mīlas piedzīvojumi.

ŪDENSVĪRS

Gads tūdaļ beidzas, bet tev vēl tik daudz kas jāpaspēj. Mēneša pirmajā pusē vari ielūkoties kursu un semināru reklāmās, pasērfot tīmeklī – varbūt atrodas kāds mācību piedāvājums vai informācija, kas ļoti noder profesionālajā jomā. Tev allaž bijusi svarīga komunikācijas ar līdzīgi domājošiem, un šajā mēnesī lieliski sapratīsies ar cilvēkiem un iegūsi jaunus paziņas.

Piefiksē kontaktus, jo visai drīz tie var noderēt lietišķas sadarbības veidošanai. Privātajā dzīvē ilgosies pēc stabilitātes. Brīvajiem ļaudīm jūtas, kas modīsies, būs dziļas un patiesas. Pāriem vajadzētu sarīkot mīļu pasākumu divatā. Svētku laikā varat kopā kaut kur aizbraukt.

ZIVIS

Ja iepriekš ielikti stabili pamati un viss notiek pēc plāna, tad lēnā garā briedīs arī augļi. Iedvesmosi kolēģus vai darījumu partnerus un spēsi pārliecināt par savu ieceru realizācijas iespējām un ieguvumiem. Finanšu jomā gaidāma veiksme, turklāt tā tiešā veidā saistīta ar idejām.

Aktīvs mēnesis komunikācijas ziņā: paredzamas sabiedriskās aktivitātes un pasākumi – kā jau pirms gadumijas tas parasti notiek. Gribēsi visur iesaistīties, un ir lielisks laiks domubiedru meklējumiem. Attiecību jomā emocionāls pacēlums un romantiskas ilgas pildīs dvēseli. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt iepazīšanos ar jauku cilvēku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu