Ķekavas novadā var pieteikties Ziemassvētku rotājumu konkursam

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Ķekavas pašvaldība izsludinājusi Ziemassvētku rotājumu konkursu "Uzmirdzi Ķekavas novadā", kurā var piedalīties gan iedzīvotāji, gan uzņēmēji, liecina informācija pašvaldības mājaslapā.

Konkursā var pieteikt Ziemassvētku tematikai atbilstoši izrotātus īpašumus - dzīvojamās mājas, daudzdzīvokļu māju balkonus, lodžijas un logus, uzņēmumu ēku fasādes, logus un skatlogus, kā arī izpušķotas egles.

Pieteikšanās konkursā noritēs līdz 19.decembriem.

Ziemassvētku rotājumi tiks vērtēti piecās kategorijās - individuālās dzīvojamās mājas un to pagalmi, daudzdzīvokļu dzīvojamo māju balkoni, lodžijas un logi, uzņēmumu vai sabiedrisko iestāžu ēkas un to piegulošās teritorijas, uzņēmumu vai sabiedrisko iestāžu logi un skatlogi, kā arī kategorijā Ziemassvētku egle, kuras augstums ir no 2,7 metriem.

Šogad konkursa nolikumā ieviestas dažas izmaiņas, piemēram, viens no vērtēšanas kritērijiem būs "novitāte" jeb jaunradītā vērtība. Tāpēc konkursa patstāvīgie dalībnieki aicināti apdomāt, kādas jaunas idejas, kompozīcijas vai dekoratīvus elementus varētu ieviest, jo, atkārtojot iepriekšējā gada noformējumu, vērtējumā daudz punktus iegūt nevarēs.

Interneta balsojumā tiks noteikta arī iedzīvotāju simpātija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu