Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

VIDEO "Porsche" šofera un pasažiera neuzmanība gandrīz laupa trīs cilvēku dzīvības (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ārkārtīgi neveiksmīgs brauciens sanācis kādam "Porsche" šoferim, kurš nogrieza ceļu motociklistam ar pasažieri. Tiesa, ar to neveiksmes nebeidzās.

Video redzams, kā "Porsche" automašīnas vadītājs lēnām mēģina pārkārtoties no vienas joslas otrā. Manevra brīdī pēkšņi glaunajam spēkratam sānos lielā ātrumā ietriecas motocikls, uz kura atrodas divi cilvēki. Pēc sadursmes abas personas, kas atradās uz motocikla, burtiski aizlidoja uz priekšu.

Tiesa, ar to "Porshce" likstas nebeidzās - pāris sekundes vēlāk, kad spēkrats bija apstājies un atvērās priekšējā pasažiera durvis, tajās ietriecās vēl viens motociklists. Tiesa, šim braucējam sadursme izskatījās krietni vien sāpīgāka, jo pēc tās motociklists ar pamatīgu jaudu ielidoja blakus esošā busiņa sānos. Iespējams, ka pasažieris satraukumā par pirmo negadījumu nepaskatījās sāna spogulī, tādējādi izraisīja otru sadursmi.

Video sociālajos tīklos radījis plašu ažiotāžu, cilvēkiem apspriežot, kurš ir vainīgs. Vieni norāda, ka vainojami motociklisti, citi – ka "Porsche" vadītājs "nopircis" vadītāja apliecību.

Ārvalstu medijos norādīts, ka minētais ceļu satiksmes negadījums noticis šā gada 28. novembrī Singapūrā. Par notikušo ir sākta izmeklēšana, kurā noskaidros precīzus negadījuma apstākļus.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu