Akcijā vāks siltās drēbes kara bēgļiem no Ukrainas

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Ceturtdien atklās "Ziedot.lv" labdarības akciju "Silto drēbju dienas", aicinot ziedot ziemas drēbes grūtībās nonākušajiem līdzcilvēkiem un kara bēgļiem no Ukrainas, informēja "Ziedot.lv" pārstāvji.

Labdarības akcijas atklāšana notiks plkst.13 Ganību dambī 17a, k.1, Rīgā. Pasākumā piedalīsies "Ziedot.lv" vadītāja Rūta Dimanta un Labdarības noliktavas pārstāve Melānija Grundšteina.

Kā skaidro "Ziedot.lv" pārstāvji, patlaban labdarības noliktavas, kurās grūtībās nonākušie cilvēki meklē palīdzību, ir tukšas, un ziemas siltās drēbes "ir ļoti liela nepieciešamība". Īpaši pēc siltajām drēbēm lūdz grūtībās nonākušie cilvēki, kas dzīvo Latvijas reģionos, jo ziemas sezonā jāmēro garš ceļš uz mācību iestādēm, pārtikas veikaliem vai ārstniecības iestādēm.

Iedzīvotāji aicināti ziedot jakas, mēteļus, džemperus, ziemas kombinezonus, cepures, šalles, kuras var lietot atkārtoti, kā arī zābakus, pledus, siltās segas un guļammaisus.

Iedzīvotāji siltās drēbes varēs ziedot šajā nedēļas nogalē, 9.decembrī un 10.decembrī, tirdzniecības centros "Spice" un "Akropole Alfa" no plkst.12 līdz 18. Līdz 8.decembrim drēbes var nogādāt arī "Ziedot.lv" birojā.

Pagājušajā gadā labdarības akcijas laikā tika saziedotas 100 tonnas silto drēbju, kas bijusi nozīmīga palīdzība kara bēgļu ģimenēm no Ukrainas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu