Džilas Raitas (Jill Wright) dēls, aktieris Harijs Raits (Harry Wright) viņai teica, ka viņai ļoti patiktu strādāt teātrī. Pēc dēla nāves Džila saprata, ka viņam bija taisnība.

Džilas dēlam Harijam dziedāšana un dejošana bija dziļi sirdī. Jau 18 mēnešu vecumā viņš dejojis līdzi grupas "Spice Girls" dziesmām, noskatoties deju soļus televizorā. Septiņu gadu vecumā viņš uzvarēja talantu konkursā un 16 gadu vecumā ieguva stipendiju Urdangas skatuves mākslas akadēmijā Londonā. 23 gadu vecumā viņš uzstājās izrādē "The Book of Mormon" Londonas rietumu daļā, kad viņam tika diagnosticēts smadzeņu audzējs. Divus gadus vēlāk, 2019. gadā, Harijs nomira. Dēla nāve pilnībā pārvērta Džilas dzīvi.

Šogad 61 gada vecumā viņa iestudēja Harija sarakstītu izrādi viņa piemiņai Svētā Pāvila baznīcā "Covent Garden". Tā ir pazīstama kā "Aktieru baznīca". Četrdesmit gadus nostrādājusi Apvienotās Karalistes Nacionālajā veselības dienestā (NHS), no kuriem pēdējos par logopēdi bērniem ar īpašām vajadzībām, viņa ir mainījusi profesiju un kļuvusi par izrādes "Les Misérables" kostīmu mākslinieci. "Tieši viņa dēļ es mainīju karjeru, man vajadzēja jaunu mērķi, lai virzītos uz priekšu," viņa stāsta laikrakstam "The Guardian".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X