Liepnieks atstājis izdevniecības "Mediju nams" valdes priekšsēdētāja amatu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Izdevniecības "Mediju nams" valdes priekšsēdētājs Jurģis Liepnieks
Izdevniecības "Mediju nams" valdes priekšsēdētājs Jurģis Liepnieks Foto: Edijs Pālens/LETA

Šonedēļ amatu atstājis izdevniecības "Mediju nams" valdes priekšsēdētājs Jurģis Liepnieks, informē uzņēmuma valdes loceklis Ritums Rozenbergs.

Rozenbergs nevarot komentēt, vai Liepnieks ir palūgts aiziet vai tā ir viņa personīgā iniciatīva, taču apstiprināja, ka Liepnieks vairs nav uzņēmuma valdes priekšsēdētājs.

Rozenbergs piebilda, ka Liepniekam ir daudz labu panākumu radošajā jomā, savukārt uzņēmuma vadīšana prasa daudz laika, darba un spēka. "Mums ir interese viņa talantus izmantot tieši radošajā jomā," skaidroja valdes loceklis.

Šobrīd SIA "Mediju nams" valdē ir tikai Rozenbergs. Par to, vai valdes sastāvs tiks paplašināts, esot pāragri spriest.

Jau ziņots, ka Liepnieks par izdevniecības "Mediju nams" valdes priekšsēdētāju kļuva 4.septembrī.

Liepnieka atbildība un pienākumi valdes priekšsēdētāja amatā cita starpā ietvēra redakcionālās politikas stratēģisko principu definēšanu un realizēšanu, satura kvalitātes standartu noteikšanu un uzturēšanu, kā arī jaunas auditorijas piesaistīšanu.

"Mediju nama" īpašniece Anastasija Udalova iepriekš pauda pārliecību, ka Liepnieka pieredze mārketingā, politikā un masu medijos ļaus stiprināt "Mediju nama" vadības komandu un sasniegt mērķi - kļūt par vienu no vadošajiem privātajiem mediju uzņēmumiem Latvijā.

2022.gada beigās "Mediju nama" izdevniecību iegādājās zīmola "Dzintars" pārvaldošās kompānijas "H.A.Brieger" līdzīpašniece un vadītāja Udalova. Darījuma nosacījumi ir komercnoslēpums un netiek izpausti.

Kompānija "Mediju nams" reģistrēta 2002.gadā, un tās pamatkapitāls ir 12 948 128 eiro. Uzņēmuma apgrozījums 2021.gadā bija 739 653 eiro, bet zaudējumi sasniedza 635 250 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu