NOSKATIES Dzīvoklī Rīgā no poda ilgstoši cenšas izrāpties žurkas, RNP situāciju vairākas dienas ignorē (5)

CopyLinkedIn Draugiem X
Dzīvoklī Rīgā ilgstoši no poda cenšas izrāpties žurkas, RNP situāciju vairākas dienas ignorē
Dzīvoklī Rīgā ilgstoši no poda cenšas izrāpties žurkas, RNP situāciju vairākas dienas ignorē Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Daudzdzīvokļu namā Rīgā vienā no dzīvokļiem ilgstoši no poda cenšas izrāpties žurkas. Tā īrniekiem bail apmeklēt labierīcības, taču "Rīgas namu pārvaldnieks" vairākas dienas situāciju ignorē, vēsta televīzijas kanāla TV3 raidījums "Bez Tabu".

Zvanīja īrnieki un teica, ka jau otrreiz redz žurkas podā. Pirmoreiz viņiem likās, ka rēgojas, bet, ieraugot otro dienu pēc kārtas, saprata, ka tiešām podā nāk žurkas! Ja godīgi, man sākotnēji arī šķita, ka varbūt tiešām rēgojas, raidījumam stāsta dzīvokļa īpašniece Elīna.

Pirms nedēļas Elīna par situāciju informēja "Rīgas namu pārvaldnieku", kas norādīja, ka viņas pieteikumu izskatīs rindas kārtībā.

Sieviete gan uzskata, ka apsaimniekotājam bija jārīkojas uzreiz, jo iedzīvotājiem ir bail doties nokārtot dabiskās vajadzības, bet "Rīgas namu pārvaldnieks", pieturoties pie savas "kārtības", neko nedarīja pāris darbdienas un sekojošajā nedēļas nogalē.

Raidījums "Bez Tabu" uzrunāja arī citus mājas iedzīvotājus, kuri atklāja, ka žurkas mēdz uzrasties nama pagrabā, bet grauzēji podā – tas ir kas pavisam nedzirdēts un vēl biedējošāks.

Pēc sarunas ar dzīvokļa saimnieci Elīnu "Bez Tabu" šonedēļ, 19. decembrī, sazinājās ar "Rīgas namu pārvaldnieku". Uzreiz tika veikta deratizācija, apgalvoja namu apsaimniekošanas uzņēmumā.

Vēlāk raidījums atkārtoti sazinājās ar dzīvokļa īpašnieci Elīnu, kura sacīja, ka aptaujājusi citus mājas iedzīvotājus, kuri sacījuši, ka nav redzējuši grauzēju indētājus.

Vairāk skaties televīzijas kanāla TV3 raidījuma "Bez Tabu" sižetā! 

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu