Noskaties Rīgā šoferis piedzeras tik pamatīgi, ka nespēj iepūst alkometrā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Kāda šofera ilgstošā stāvēšana ceļa malā pievērsusi apkārtējo uzmanību. Kad ieradās policisti, atklājās, ka vadītājs ir pamatīgā alkohola reibumā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pirmais nakts izsaukums ir uz kādu bez atļaujas stāvošu automašīnu Avotu ielā. Ierodoties notikuma vietā, informācija apstiprinās. Ekipāža ātri vien saraksta pārkāpuma dokumentus un ir gatava doties tālāk.

Arī nākamais izsaukums ir līdzīgs – mainās tikai adrese. Iekšpagalms Andreja Saharova ielā 7. Arī tur vaininieks ir uz vietas un pārkāpums tiek noformēts ātri. Brīdī, kad ekipāža pamet pagalmu, atskan palīgā sauciens no Valsts policijas. Kāds kungs negrib vai nespēj iepūst alkometrā.

Epopeja ar iepūšanu alkometrā ieilga, līdz brīdim, kad vīrietis beidzot iepūta pareizi. Viņam atklāts 0,75 promiļu reibums. Tomēr likumsargiem šķita aizdomīgi, ka vīrietis nespēj turēties kājās, taču alkometrs nerāda pat promili.

Tā kā kungs arī otro pūtienu nespēja veikt, tika pieņemts lēmums nogādāt viņu uz ekspertīzi Tvaika ielā. Ekspertīžu rezultāti likumsargus pārsteidza - vīrieša asinīs bija 2,65 promiles, savukārt urīnā 3,5. Tā kā pārkāpums ir nopietns, kungs tika nogādāts Valsts policijas iecirknī Gaujas ielā.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu