Gada pirmajā dienā Liepājas slimnīcā pasaulē nākuši trīs mazuļi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Gada pirmajā dienā Liepājas Reģionālajā slimnīcā pasaulē nākuši trīs mazuļi - divi puisīši un meitenīte, informēja slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Indra Grase.

Pirmais šī gada bērniņš Liepājas Reģionālās slimnīcas Dzemdību nodaļā pasaulē nācis 1.janvārī plkst.9.31. Jaundzimušajam dots vārds Dāvids. Viņš svēra 3,636 kilogramus (kg) un bija 51 centimetrus (cm) garš. Vecāki - Zane Beļēviča un Kārlis Mickāns - ir liepājnieki. Mājās mazo brālīti gaida trīs brāļi - septiņgadīgais Lauris, trīsgadīgais Gatis un divgadīgais Rodrigo.

Savukārt plkst.12.05 Saldus novada Ezeres pagasta iedzīvotāji Katrīna Laura Kuļvinska un Egils Tagijevs sagaidījuši pirmdzimto - meitiņu Niku, kura svēra 3,415 kg un bija 53 cm gara.

Evijas Cīrules-Jansones un Māra Cīruļa-Jansona ģimenē plkst.18.17 piedzimis dēliņš - Mārtiņš, kurš svēra 2, 680 kg un bija 52 cm garš. Mārtiņu mājās gaida māsiņa Evelīna, kurai ir astoņi gadi.

Mazuļiem pasaulē palīdzēja nākt ārste-dzemdību speciāliste Ieva Ramane, vecmātes Sandra Pēka un Iveta Beihmane un bērnu ārste Vineta Kalna.

Grase piebilst, ka tāpat kā citus gadus, arī šogad visu trīs jaundzimušo vecāki saņems Liepājas pašvaldības sarūpēto dāvanu karti, siltu pledu ar Liepājas simboliku mazulītim, kā arī ziedus.

Liepājas Reģionālās slimnīcas Dzemdību nodaļā pērn piedzimuši 808 bērni, kas salīdzinot ar 2022.gadu, ir par 63 bērniem mazāk. 2021.gadā piedzima 977 mazuļi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu