Belgorodā un Sevastopolē naktī skanējuši sprādzieni

TVNET/BBC
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP / Scanpix

Aizvadītajā naktī Krievijas pilsētā Belgorodā un okupētajā Krimā bija dzirdami skaļi sprādzieni, vēsta raidorganizācija BBC.

Krievijas amatpersonas apgalvo, ka noticis uzbrukums netālu no Ukrainas robežas esošajai Belgorodai, kā arī Sevastopolei, kur esot notriekta Ukrainas raķete.

Naktī uz trešdienu Belgorodā atkal bija dzirdami sprādzieni. Savukārt virs Sevastopoles ostas tika notriekta raķete, paziņojis Krievijas ieliktenis, Sevastopoles "mērs" Mihails Razvožajevs.

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis norāda, ka Krievija pēdējo piecu dienu laikā uz Ukrainu raidījusi apmēram 300 raķetes un 200 dronus. 

Krievija pagājušonedēļ īstenoja lielu gaisa uzbrukumu Ukrainai, kurā tika nogalināti vairāk nekā 40 cilvēki. Pēc tam Maskava apsūdzēja Ukrainu uzbrukumos Belgorodai, kuros tika nogalināti 20 cilvēki un vēl vairāk nekā 100 ievainoti.

Otrdienas rītā divas lielākās Ukrainas pilsētas - Kijiva un Harkiva - tika pakļautas masīvam Krievijas raķešu triecienam, kurā gājuši bojā vismaz pieci cilvēki, bet vairāki desmiti guvuši ievainojumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu