Britu mūziķe RAYE reklamē sporta apģērbu līniju

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: HM

H&M iezīmē ekskluzīvas sadarbības uzsākšanu ar mūziķi RAYE, kura dalīs skatuvi ar sporta leģendu Zlatanu Ibrahimoviču.

Britu dziedātāja un dziesmu autore RAYE ir viena no spilgtākajām mūsdienu mūzikas skatuves zvaigznēm, kas var lepoties ar septiņiem top 20 singliem, 33 miljoniem klausītāju mēnesī Spotify, Ivor Novello balvu, vairākkārtējām Brit Awards nominācijām un panākumiem, rakstot dziesmas nozares lielākajiem vārdiem. Viņas kā neatkarīgās mākslinieces debijas studijas albums "My 21st Century Blues" iznāca 2023. gada sākumā, un tajā iekļauts Lielbritānijas topu augšgalā esošais singls "Escapism", kas ieguvis divkārtēju platīna statusu Lielbritānijā, RIAA platīna statusu ASV un vēl desmit citās teritorijās, un līdz šim kopumā straumēts 1,05 miljardi reižu.

Šī gada janvārī RAYE apvienos spēkus ar H&M Move, lai iepazīstinātu ar jaunās sezonas kolekciju, kurā sporta un modes pasaule tiks apvienota, izmantojot mūzikas spēku. Viņas sadarbība ar H&M Move lieliski saskan ar zīmola misiju - panākt, lai visa pasaule un visi cilvēki būtu kustībā.

"Kad H&M Move uzrunāja mani sadarbībai, es jutos sajūsmināta, pagodināta un aizkustināta. Es aizdomājos par to, cik svarīga manā dzīvē ir bijusi kustība un kā ikvienam ir vajadzīgi endorfīni un fiziskā pārliecība. Tas ir spēcinoši - pašam izvēlēties, kā kustēties," saka RAYE.

Foto: HM

Kampaņā zvaigzne pirms uzstāšanās iesildās jaunā līmenī, vingrojot un dejojot, skanot viņas hita "Escapism" instrumentālajai versijai, tērpusies jaunākajā sporta apģērbā. Drosmīgs dizains ar augumu izceļošām piegriezuma līnijām un audums, kas izgatavots no H&M Move mitrumu aizvadoša DryMove™ un īpaši atbalstoša ShapeMove™ tehnoloģiju auduma, ir papildināts ar spilgtu, izteiksmīgu izskatu, kas saskaņots ar RAYE slaveno modes estētiku.

"Es ticu, ka kustība ir domāta ikvienam. Kustība dziedina, tāpat kā mūzika, un tieši to es daru. Es ieslēdzu mūziku, nokļūstu drošā vidē un vienkārši ļauju sev būt brīvai un kustēties," saka RAYE.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu