VIDEO Veicot pārgalvīgu apdzīšanu, Kandavas pusē džips nobrauc no ceļa un avarē (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pagājušajā piektdienā, 5. janvārī, mikroblogošanas vietnē "X" (agrāk "Twitter") ievietots video, kurā nofilmēta pārgalvīga apdzīšana.

Kā redzams video, kas filmēts no kravas auto, kurš tika apdzīts, – vispirms viens vieglais auto apdzina fūri, tad tādu pašu manevru veica otrs vieglais auto. Otrajam pretī strauji parādījās cits kravas auto.

Vieglā auto vadītājs centās izvairīties no frontālas sadursmes ar kravinieku un strauji rāva automobili atpakaļ savā joslā. Braukšanas ātrums bija pārāk liels: vieglo transportlīdzekli sāka "mētāt", un auto nobrauca no ceļa braucamās daļas.

Jau ziņots, ka piektdien Latvijā tika reģistrēts 191 ceļu satiksmes negadījums bez cietušām personām un 11 negadījumi ar cietušajiem. Šāds negadījumu skaits ir lielāks nekā ikdienā, kad ir labi laika apstākļi.

Jau ziņots, ka piektdienas rītā sniegs un apledojums lielākajā daļā Latvijas apgrūtināja braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, bet Rēzeknes apkārtnē braukšanas apstākļi bija ārkārtīgi slikti. Dienas gaitā braukšanas apstākļi tika uzlaboti, bet daudzviet joprojām ir apgrūtinoši.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu