Pēc trīs dienu meklēšanas atrasta Kauņā pazudusī deviņus gadus vecā Agota (4)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Eriko Ovčarenko/15min.lt

Kauņā policija un brīvprātīgie otrdien, 9. janvārī, trešo dienu meklēja deviņus gadus veco meiteni Agotu, kas svētdien izgāja no mājām un pazuda bez vēsts. 9. janvāra vēlā vakarā Lietuvas mediji paziņojuši, ka Agota ir atrasta.

Deviņus gadus vecā Agota atrasta sveika un vesela.

Policija pavēstīja, ka meitene atrasta dzīva un pašlaik atrodas slimnīcā.

Agota tika atrasta kādā garāžā netālu no vietas, kur tika nolaupīta. Aizdomās par nolaupīšanu aizturēts 42 gadus vecs vīrietis.

Policija atklāja, ka garāža bijusi pārveidota, bet plašāku informāciju nesniedza. Policija izmeklē, vai aizdomās turamais nav pastrādājis vēl citus līdzīgus noziegumus, jo Agotas nolaupīšana bijusi labi pārdomāta.

Jau vēstīts, ka 2014. gadā dzimusī Agota svētdien apmēram plkst. 16.30 izgāja un neatgriezās. Pēdējā zināmā viņas atrašanās vieta bija kāda autobusu pietura, kur viņa bijusi aptuveni plkst. 17. Agotas tālruņa signāls pēdējo reizi fiksēts šajā pieturā.

Policija pārbaudīja informāciju, ka Agota esot redzēta kopā ar kādu vīrieti un iespējams, tikusi nolaupīta, kad vīrietis iesēdinājis viņu savā automašīnā, iepriekš pavēstīja policijas pārstāve.

Meklēt pazudušo meiteni policijai palīdzēja simtiem brīvprātīgo, starp viņiem arī Lietuvas zemessardzes - Strēlnieku savienības - biedri.

Agota tika izsludināta starptautiskā meklēšanā, tomēr fiziskā meklēšana notika Kauņā, norādīja Lietuvas policija.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu