VIDEO Jaunciema gatvē smaga avārija. Kāpēc policija ierodas vien pēc četrām stundām? (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" video.

Trešdien, 17. janvārī, Jaunciema gatvē kāds apvidus automašīnas vadītājs, iespējams, mēģinot apdzīt priekšā lēni braucošos spēkratus, kļūdījās un izraisīja sadursmi ar pretējā joslā esošu BMW, vēsta raidījums "Degpunktā".

Jaunciema gatves malā mētājas automašīnas BMW aizmugurējais ritenis, dažus metrus tālāk arī pats auto. Tas atsities pret koku un palicis kupenā pēc sadursmes ar "Land Rover". Apvidnieka šoferis atzīst, ka kļūdījies, bet kļūdu izprovocējis slidenais ceļš: "Putra un ledus. Mašīna vienkārši aizgāja "vilciņā". Aizmugurējā daļa bija pretējā joslā, tad, kad viņam trāpīja pa sāniem, viņu "iemeta" kokos."

BMW šoferis aizvests uz slimnīcu. Viņa tuviniece aizkadrā pastāsta, ka vadītājs  triecienā pamatīgi sasities un uz mirkli bija zaudējis samaņu, bet šķiet, ka kopumā būtiskas traumas nav gūtas. To apstiprina arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā. Vīrietis aizvests uz pārbaudēm stabilā stāvoklī.

Diemžēl arī par policijas darbu avārijā cietušie varēja tikai pabrīnīties. Negadījums notika 7.40. Likumsargu busiņš ieradās plkst. 11.40 – precīzi pēc četrām stundām.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu