Noskaties Kāpēc Matīsa ielā veidojas lieli sastrēgumi?

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Zebra" sižeta

Pavisam nemanāmi Rīgā notikušas milzīgas pārmaiņas. To var pamanīt, ja nonāk vietās, kur citā laikā ir bijis citādāk. Piemēram, Matīsa ielā, vēsta raidījums "Zebra".

No rītiem šajā ielā novērojama gara mašīnu rinda. Lai saprastu, kāpēc, ir jāparaugās plašāk.

Pavisam nesen Rīgā ir atklāta Austrumu maģistrāle, no kuras var izbraukt uz Vietalvas ielu. Tad, šķērsojot dzelzceļa pārbrauktuvi, autovadītāji nonāk Matīsa ielā un, braucot līdz galam, attopas sastrēgumā pie Brīvības ielas.

Visā pārējā dienas laikā Matīsa ielā var novērot vēl kādu parādību – auto tajā iebrauc no Brīvības ielas un vienkārši "met riņķī". It kā jau aizliegts tas nav, taču tas arī neveicina drošu satiksmi. Ņemot vērā, ka auto parasti veic lielāku distanci, tad vienu šādu manevru būtu iespējams aizstāt ar jēdzīgāku manevru.

Ir jāskatās, kādas sekas ir tam, ka no Austrumu maģistrāles parādījusies ērta braukšana un ka dzelzceļa pārbrauktuve visu laiku, kad tika būvēta maģistrāle, bija virzienā ārā no centra, taču tagad strādā abos virzienos. Tas nozīmē, ka Austrumu maģistrāles sekas ir ne tikai Matīsa ielā, bet arī citās vietās Rīgā.

Plašāk "Zebras" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu