Maksimu Galkinu pēc Krievijas prasības neielaiž Indonēzijā (2)

TVNET/UNIAN
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: instagram.com

Komiķis Maksims Galkins, kurš nosodījis Krievijas iebrukumu Ukrainā, pēc Krievijas varas iestāžu pieprasījuma nav ielaists Indonēzijā. Savā Instagram profilā mākslinieks raksta, ka ieceļošana valstī viņam liegta jau pasu kontrolē. Tajā pašā laikā divas dienas pirms tam viņam tika apstiprināta darba vīza. Visi komiķa uzstāšanās dokumenti bija kārtībā.

Krievijas plašsaziņas līdzekļos nekavējoties sāka izplatīties informācija, ka Galkins esot nonācis melnajā sarakstā kara nosodījuma dēļ, taču viņš apgalvo, ka nekādu naidīgumu pret sevi nav izjutis, robežsargi izturējušies pieklājīgi.

“Gandrīz uzreiz tika norādīts iemesls, ko dažādi robežsargi vairākkārt atkārtoja - Krievijas valdības vēstule ar lūgumu neielaist mani Bali. Vēstule man tika parādīta, bet, protams, tās kopiju man pieklājīgi atteicās izsniegt. Visi dienesti - gan transporta, gan robežsardzes - pauda labvēlīgu neizpratni par to, ar ko es esmu pelnījis šādu godu un tik personīgu uzmanību no Krievijas varas iestāžu puses,” noteica Galkins.

Viņš piebilda, ka nauda par biļetēm tiks atgriezta skatītājiem. Tomēr mākslinieks nesaprot, kāpēc Indonēzijas varasiestādes šādi rīkojās.

Atgādinām, ka iepriekš tika atcelti Galkina koncerti Taizemē. Pēc viņa teiktā, tad Krievijas varas iestādes strādāja pēc citas shēmas - izdarīja spiedienu uz zāļu īpašniekiem, kuriem ir ciešas saites ar Krievijas konsulātu un Krievijas tūrisma industriju.

Turklāt Maksims Galkins par atbalstu Ukrainai tika sodīts arī Apvienotajos Arābu Emirātos.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu