Smaidot un mājot tautai, karalis Čārlzs III dodas mājās no slimnīcas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Lielbritānijas karalis Čārlzs III pēc trīs dienu ilgas būšanas slimnīcā devies turpināt veseļošanos mājas apstākļos. Karalienes Kamillas pavadīts, smaidīgais karalis māja pūlim, kas bija sapulcējies pie slimnīcas. 

Jau ziņots, ka Lielbritānijas karalim Čārlzam III veselības pasliktināšanās dēļ bija ieplānots iestāties slimnīcā. Iemesls – jāārstē palielināts priekšdziedzeris.

75 gadus vecajam monarham konstatētā prostatas hipertrofija ir labdabīga. Čārlzam III bija diagnosticēta palielināta prostata, "tāpat kā katru gadu tiek diagnosticēts tūkstošiem vīriešu", skaidrots Bakingemas pils ziņojumā. "Nākamajā nedēļā viņš tiks hospitalizēts." Pēc tam karalis uz laiku atturēsies no publiskas uzstāšanās, lai atveseļotos.

Pēc trīs dienām slimnīcā un veiksmīgām procedūrām karalis devies mājās.

Arī Velsas princese Ketrīna šodien izrakstīta no slimnīcas pēc vēdera operācijas un turpina atveseļošanos mājās, paziņojusi Kensingtonas pils. Jau ziņots, ka 17. janvārī britu karaļnams paziņoja, ka 42 gadus vecajai Ketrīnai ir veikta plānveida vēdera operācija, pēc kuras viņa divas nedēļas ārstēsies slimnīcā, bet pēc izrakstīšanas no slimnīcas viņa atveseļosies mājās Vindzorā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu