Pirmo reizi pēc vēža diagnozes paziņošanas karalis Čārlzs III parādās publiski

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Pirmo reizi pēc vēža diagnozes paziņošanas karalis Čārlzs III kopā ar karalieni Kamillu parādījās publiski. Abi tika nofotografēti sēžam automašīnā, kura izbrauca no Klārensa nama virzienā uz Bakingemas pili. Pēc neilga laika virs pils pacēlās helikopters, kas nozīmēja, ka karalis ar karalieni dodas projām no Londonas.

Karalis Čārlzs III un karaliene ar helikopteru šovakar vēlu pēcpusdienā ieradās karaliskās ģimenes Sandringemas īpašumos. 

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix
Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

BBC raksta: "Šī ir vieta, kurā karaliskā ģimene nepārprotami jūtas ļoti ērti. Tur viņi tradicionāli pavada Ziemassvētkus un brīvdienas. Arī šogad tas tā notika."

Īpašumu ieskauj mežs, bet tas ir atvērts arī sabiedrībai. Taču, tiklīdz apmeklētāju centrs tiek slēgts un tūristi un vietējie suņu staidzinātāji aizbrauc, tas kļūst ļoti kluss un ļoti privāts. Iespējams, ka tas ir iemesls, kāpēc karalis izvēlējās pavadīt laiku šeit, kamēr  jāārstējas.​

Jau ziņots, ka Lielbritānijas karalim Čārlzam III diagnosticēts vēzis un 75 gadus vecais monarhs sācis ārstēšanās kursu. 

Atgādinām, ka tas nav prostatas vēzis, bet audzējs nupat tika konstatēts palielinātas prostatas ārstēšanas laikā, atklāja pils, bet plašāku informāciju nesniedza.

Pirms šo informāciju publiski izziņoja Bakingemas pils, nelāgo vēsti Harijam esot paziņojis pats tēvs, karalis Čārlzs III. Saseksas hercogs uzreiz nolēmis apciemot tēvu. Pārējā ģimene - Megana, Ārčijs un Lilibeta - palikuši mājās.  

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu