VIDEO Dārzciemā pie daudzdzīvokļu mājām ierīko maksas stāvvietas. Kāpēc tā? (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Dārzciema iedzīvotāji piedzīvojuši nepatīkamas pārmaiņas - spēkratus varēja nolikt pie kāpņu telpām, taču tas vairs nav iespējams, ja vien nav "EuroPark" atļaujas, vēsta raidījums "Bez tabu".

Cena par automašīnas novietošanu uz vienu stundu ir 75 centi, bet par 24 stundām – 3 eiro un 50 centi. Ja kāds nav samaksājis, sods – 30 eiro. 

"Mums ir divi bērni, sieva vēl pagaidām nestrādā. Esmu vienīgais apgādnieks, īrējot šeit dzīvokli, nerēķinājos, ka vajadzēs vēl ievērojamu summu katru mēnesi maksāt par automašīnas novietošanu. Tas nav normāli. Fakts, ka kādam citam vispār pieder zeme zem daudzdzīvokļu mājas, ir vājprāts. Tas būtu jāizmeklē, vainīgie jāsoda," stāsta mājas iedzīvotājs Dmitrijs. 

Ceļa zīmju uzstādīšanu saskaņojusi Rīgas dome, kas pēc iedzīvotāju iebildumiem pieprasījusi nekorekti uzstādītās ceļa zīmes demontēt. 

"EuroPark" valdes loceklis norāda, ka minētā teritorija ir pagalms, nevis autostāvvieta, kas arī jāizmanto. Vienlaikus ikviens laipni aicināts savu automašīnu novietot maksas stāvvietā. 

Vairāk skaties sižetā!

Video: "Bez tabu" sižets

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu