Pārvadātāji pirmdien atcēluši vairākus autobusu reisus visā Latvijā

Papildināts
TVNET/LETA
Papildināts 12:09, 12. februāris, 2024
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Pasažieru pārvadātāji ar autobusiem pirmdien, 12. februārī, atcēluši vairākus reisus visā Latvijā, liecina Autotransporta direkcijas (ATD) publiskotā informācija.

Tostarp SIA "Norma-A", kas pasažieru pārvadājumus nodrošina ar zīmolu "Ecolines", sliktu autoceļa apstākļu dēļ ir atcēlusi reisu Ezere-Ruba-Auce-Rīga, kas bija plānots plkst.6.50, reisu Rīga-Ventspils, kas bija plānots plkst.8.40 un reisu Ventspils-Rīga, kas plānots plkst.13.10, savukārt autobusu šofera trūkuma dēļ kompānija ir atcēlusi reisu Rīga-Smiltene-Gulbene-Balvi, kas bija plānots plkst.8.30.

Savukārt SIA "Latvijas sabiedriskais autobuss" šoferu trūkuma dēļ pirmdien ir atcēlusi 14 reisus.

Kompānija atcēlusi reisu Vārpa-Basi-Kuldīga, kas bija plānots plkst.7.15, reisu Brocēnu centrs-Saldus, kas bija plānots plkst.7.15, reisu Saldus-Blīdene-Kaķenieki-Biksti-Blīdene, kas bija plānots plkst.7.30, reisu Kuldīga-Skrunda, kas bija plānots plkst.7.35, reisu Skrunda-Kuldīga, kas bija plānots plkst.8.40, kā arī reisu Priedaine-Mežvalde, kas bija plānots plkst.9.30.

Tāpat "Latvijas sabiedriskais autobuss" atcēlis reisu Priedaine-Mežvalde, kas plānots plkst.13.30, reisu Mežvalde-Priedaine, kas plānots plkst.14, reisu Priedaine-Mežvalde, kas plānots plkst.14.30, reisu Mežvalde-Priedaine, kas plānots plkst.15, reisu Priedaine-Mežvalde, kas plānots plkst.15.30, reisu Mežvalde-Priedaine, kas plānots plkst.16, reisu Priedaine-Mežvalde, kas plānots plkst.16.30, un reisu Mežvalde-Priedaine, kas plānots plkst.17.

ATD ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu