Skandāls pie kosmetologa! Kā daudzbērnu māmiņa izved no pacietības permanentā grima meistari (6)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš no video

Daudzbērnu māmiņa Līva Lauska-Luca, kas ir zināma kā šova "Ģimene burkā" dalībniece, ir devusies pie kosmetoloģes, lai veiktu permanentā grima procedūru lūpām. Neviens nevarēja iedomāties, ka šis apmeklējums izvērsīsies skaļā vārdu apmaiņā, apvainojumos un klajā neapmierinātībā no abām pusēm.

Tā kā Līvai šī ir pirmā pieredze ar šādām procedūrām, uzzinot, ka ar rezultātu būs jāsadzīvo 2–6 gadus, Līva kosmetoloģei uzdod kaudzi jautājumu, kuri kopā ar Līvas attieksmi izved meistari no pacietības.

Uzzinot grima "derīguma termiņu", Līva pat apdomā kosmetoloģes kabineta pamešanu. Pēc tam sieviete sāk prašņāt, kas notiks, ja grims neizdosies, kas liek kosmetoloģei sajusties nenovērtētai. 

Speciāliste mēģina mierīgi turpināt sarunu ar Līvu, stāstot, ka sievietes tips ir "vasara", uz ko Līva atbild: "Man nepatīk, ka mani dala kaut kādos tipos!"

"Tev ir sajūta, ka es tevi nedzirdu?" jautā kosmetoloģe. "Man ir sajūta, ka tev liekas, ka es apšaubu tavu profesionalitāti," atcērt kliente, norādot, ka negrib, lai kāds izvēlas viņas vietā, sakot, ka viņai piestāvēs tieši šis tonis. 

Tālāk Līva sāk jautāt par visiem toņiem, kas atrodami permanentā grima krāsu paletē, lūdzot, lai tiek iepazīstināta ar visiem variantiem, par ko kosmetoloģe saka: es šim visam neredzu jēgu.

"Jēga ir tam, ka es esmu tava kliente," atcērt Līva. 

Beigās daudzbērnu māmiņa ir apmulsusi un tomēr sāk ieklausīties kosmetoloģes ieteikumos. "Pastāsti man par šīm krāsām. Kā tās atšķiras? Kas man piestāv? Kāpēc tu par tām man nestāsti?"

"Man vajag pauzi," šovā lūdz kosmetoloģe, vēlāk komentējot, ka kliente viņu tīšām tirdījusi, lai parādītu savu varu.

"Mani viņa ved ārā, un man kā māksliniekam jau rokas sāk trīcēt. Es jau paredzu, ka būs skandāls," savai kolēģei situāciju komentē meistare. 

"Četru bērnu māmiņa ar augstāko juridisko izglītību izvedīs ikvienu no pacietības," komentē Līva Lauska-Luca.

Kā notika šis skandāls, skaties raidījuma "Ģimene burkā" video!

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu