Noskaties Kaila uz Tērbatas ielas jumta jeb no mūķenes par kārdinātāju. "Instagram" dzīlēs ar... Svetlanu Žigajevu

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Klāt jau ceturtā TVNET raidījuma "Instagram" dzīlēs ar..." epizode - kur šoreiz par piecām Instagram publicētām bildēm pastāstīs sieviete, kura neslēpj savu seksapīlu, gluži pretēji, skaistās bildēs dalās ar to!  Svetlana, kura vairumam aizvien saistās ar savu vīru - bijušo Latvijas futbolistu un treneri Juriju Žigajevu, šoreiz starmešos iznāks pati, lai mēs varētu ienirt ne tikai erotisko foto aizkulisēs (Instagram viņu jau ir vairākkārt brīdinājis par foto saturu!), bet arī kaut ko uzzināt par skaistules privāto dzīvi! Jā, un, starp citu viņa ir ne tika seksīga  sociālo tīklu modele, bet arī divu jauku meitiņu mamma un gādīga sieva.

Skaties video un uzzini par pieciem + 1 Svetlanas Žigavejas "Instagram" foto, aiz kuriem slēpjas smieklīgi piedzīvojumi!

Tāpat uzzināsi:

  • Kāpēc Svetlanu skolas laikā saukāja par mūķeni?
  • Alkohols, makaroni, kartupeļi, olas - kāpēc Svetlana no tā visa atteicās?
  • Ko vīrs saka par Svetlanas seksīgajiem foto?
  • Cik draudu Svetlana jau ir saņēmusi no "Instagram" par seksīgo saturu?
  • 24/7 Svetlanai rokās ir telefons - kāpēc?
  • Kāpēc pilnmēnesī Svetlanai raksta nepiedienīgus piedāvājumus?
  • Bejonsē un Svetlana - vai abas satikās?
  • Cik vērta Svetlanai ir sava vēderprese?
  • Ko Svetlana plika darīja uz jumta Tērbatas ielā?

Statistika: 2085 posti un 8341 sekotājs (tas esot tikai pusceļš - gandrīz nekas); 82 seko pati.

"Instagram" misija: ik dienu papildina sociālo tīklu saturu ar pikantām un erotiskām bildītēm. Apraksta savu pieredzi veselīgā dzīvesveidā un treniņos, kas iedvesmo citus. Spēcīgs darbarīks.

Statuss: bijuši jau divi Instagram konti. "Instagram" aizvien sūta brīdinājumus par pikanto saturu!

Zaudēja "Instagram" nevainību 2016.gadā Ventspilī.

Atkarība: Ir!

Vai varētu izdzēst savu kontu? Varētu! (Bet kaut kā neticas...)

Paldies Instagram: par to, ka varu iedvesmot cilvēkus!

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pat ja Svetlana saka, ka varētu vienā rītā visu izdzēst no Instagram, man kaut kā neticas, jo, aplūkojot viņas saturu, redzams, cik daudz darba aiz tā visa slēpjas. Reiz viņa sevi izaicināja 365 bildes ielikt gada laikā – katru dienu pa vienai! "Pat ja sāp galva vai nav garastāvokļa, man vajag kaut ko ielikt. Tā bija un ir atbildība pret maniem sekotājiem," atzīst Svetlana.

Kad jautājām par pikantā satura izvēli, viņa atklāj ko pārsteidzošu: "Nebija uzreiz tā - viss, tagad bildēšos apakšveļā. Es biju ļoti kautrīga - skolā mani pat saukāja par mūķeni. Biju klusiņa, pelēka pelīte. Bet tad vienā dienā sapratu, ka tas man ir apnicis un es vēlos mainīties. Un es mainījos. Trenējos katru dienu, lai varētu sevi rādīt cita veida saturā."

Un ko par šo visu seksīgo saturu saka viņas vīrs? "Sākumā jau nepatika, bet tagad vairs neko nevar pateikt. Kā redzi - bildes ir tapušas kvalitatīvās fotosesijās, nevis WC es nobildēju savu dupsīti. Tās nav nepieklājīgas bildes, turklāt tur neko - ne krūšgalus, ne intīmas vietas – nevar redzēt," saka Svetlana.

Tomēr, klausoties skaistajā sievietē, redzams, ka blakus viņai jau 18 gadus stāv vīrietis, ko viņa ļoti mīl un kurš viņai uzticas, tāpēc arī problēmas ar šiem skaistajiem foto ir tikai pašam "Instagram"!

Svetlana, turpini būt tik jutekliska, sievišķīga un iedvesmo arī pārējās sievietes iemīlēt sevi un savu seksualitāti! 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu