"Latvenergo" akcionāru ārkārtas sapulcē ceturtdien lems par uzņēmuma padomes darbību

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
"Latvenergo" padomes priekšsēdētājs Ivars Golsts.
"Latvenergo" padomes priekšsēdētājs Ivars Golsts. Foto: Evija Trifanova/LETA

AS "Latvenergo" akcionāru ārkārtas sapulcē ceturtdien, 29.februārī, lems par kompānijas padomes darbību, teikts uzņēmuma paziņojumā biržai "Nasdaq Riga".

"Latvenergo" akcionāru ārkārtas sapulce notiks plkst.16.

Kompānijas padomes priekšsēdētājs ir Ivars Golsts, padomes priekšsēdētāja vietnieks ir Kaspars Rokens, bet padomes locekļi ir Aigars Laizāns, Toms Siliņš un Gundars Ruža.

Jau ziņots, ka "Latvenergo" koncerna apgrozījums 2023.gada deviņos mēnešos bija 1,537 miljardi eiro, kas ir par 30,9% vairāk nekā 2022.gada attiecīgajā periodā, savukārt grupas peļņa pieauga 2,7 reizes un bija 283,4 miljoni eiro. Savukārt "Latvenergo" apgrozījums 2022.gadā palielinājās 2,1 reizi, sasniedzot 1,231 miljardu eiro, bet kompānijas peļņa pieauga 2,6 reizes un bija 209,362 miljoni eiro.

"Latvenergo" nodarbojas ar elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošanu un tirdzniecību, kā arī ar dabasgāzes tirdzniecību un elektroenerģijas sadales pakalpojumu nodrošināšanu. "Latvenergo" pieder valstij, bet uzņēmuma obligācijas kotē biržas "Nasdaq Riga" parāda vērtspapīru sarakstā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu