No tirdzniecības atsaukta "RD Electronics" tirgotā spēļu vadības pults, tās lietošana var būt bīstama (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: PTAC

SIA "MK Trade", kas pārvalda elektropreču tirdzniecības tīklu "RD Electronics", no tirdzniecības atsaukusi spēļu vadības pulti "White Shark Phanteon 5 in 1", liecina Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC) publiskotā informācija.

PTAC norāda, ka atbilstoši Eiropas Savienības ātrās brīdināšanas sistēmas par bīstamām precēm nepārtikas preču jomā datiem "White Shark Phanteon 5 in 1" ir atzīstama par nedrošu, un tās lietošana var būt bīstama.

Pircēji, kuri ir iegādājušies attiecīgo spēļu vadības pulti kādā no "RD Electronics" veikaliem, ir aicināti to atgriezt tuvākajā "RD Electronics" veikalā. Preces iespējams atdot vai samainīt pret citu preci 60 dienu laikā.

Jau vēstīts, ka "MK Trade" 2022.gadā strādāja ar 129,654 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 3,9% vairāk nekā 2021.gadā, vienlaikus kompānijas peļņa saruka par 33,3% - līdz 2,506 miljoniem eiro.

Kompānija "MK Trade" reģistrēta 2010.gadā, un tās pamatkapitāls ir 1,8 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv". "MK Trade" kapitālā 27,4% pieder Vitālijam Gotlibam, 27,4% - ASV pilsonim Robertam Deičam, 23% - Aleksandram Meileham, 13,4% - Olgai Ļistarkovai, savukārt pa 4,4% pieder Natālijai Rusakai un Sergejam Rusakam.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu