Sāksies aptumsumu laiks. Ko visām horoskopa zīmēm sola marts?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Marts solās būt enerģisks un aktīvs, tāpēc vēlams paveikt svarīgos darbus, sakārtot būtiskus jautājumus. Mēneša beigās līdz ar Mēness aptumsumu sākas periods, ko astrologi dēvē par "starpaptumsumu koridoru". Tad palielinās spriedze, savukārt nākamā mēneša sākumā planēta Merkurs ieņems piņķerīgo retrogrādo stāvokli. Tāpēc martā koncentrējam spēkus uz būtisko.

Spraigas sarunas un jaunas idejas

Par komunikāciju un prāta stāvokli atbildīgā planēta Merkurs šajā mēnesī no rāmās un radošās Zivju zodiaka zīmes pāriet aktīvajā un dinamiskajā Aunā. Mēneša sākumā vairāk radoša plūduma, apcerīgas pārdomas, arī sapņi un ilūzijas, kas ne vienmēr mēdz piepildīties. Toties no 10. marta Auna Zodiaka zīme idejām piešķir dinamiku. Sarunas racionālākas un auglīgākas. Kustība, darbība un pārliecība par saviem spēkiem un ieceru pareizību.

Ļaujamies romantikai

Savukārt mīlestības planēta Venera no brīvību mīlošās Ūdensvīra 11. martā pāries Zivju zodiaka zīmē. Līdz tam: viegls flirts, brīvības mīlestība un emociju rokenrols – kaislīga deja bez tālejošiem nolūkiem. Pēc tam sirdslietu tēmā romantiskas noskaņas, jo Zivis ir sapņotājas, mīļas, maigas, empātiskas. Skaistuma un mīlas dieviete Venera šajā zodiaka zīmē jūtas lieliski un var izpaust savu radošo dabu. Ļoti jauka kombinācija, kad daba mostas pavasarim.

22. martā Zivju zīmē nonāks arī vīrišķā planēta Marss. Viņam romantikas tēma nav sveša, tomēr kopējais fons straujajai dabai ir par rāmu. Apspiestās emocijas brašos cilvēkus var darīt apcerīgus vai nervozus.

Mēness aptumsums saviļņos

Ja par emocijām – tad katru mēnesi svarīgs ir mūsu zemes pavadoņa ceļojums debess jumā. Pilnmēness par sevi liks manīt 25. martā, un tas atradīsies Svaru zodiaka zīmē. Mēness allaž ietekmē dienu fonu un noskaņas, kā arī saviļņo emocijas. Šajā reizē ietekme dubultspēcīga, jo būs arī Mēness aptumsums.

Šo dienu vēlams pavadīt mierīgi, jo ir paaugstināti stresa riski. Svaru zīme mudinās uz nenoteiktību, var izcelties neauglīgas diskusijas un strīdi. Nevajag plānos svarīgus darbus un risināt būtiskus personīgas dabas jautājumus. Līdz ar Mēness aptumsumu sākas tā dēvētais "starpaptumsumu koridors", kas noslēgsies ar Saules aptumsumu 8. aprīlī.

Paveic svarīgos darbus!

Ja plānoti kādi svarīgi darbi, jāsāk biznesa projekti vai kārtojamas darīšanas iestādēs, tad to vēlams paveikt šajā mēnesī.

Aprīlī planēta Merkurs ieņems nelabvēlīgo retrogrādo stāvokli, kas nav draudzīgs darījumiem, līgumu slēgšanai un dažādiem būtiskiem pasākumiem.

Horoskopi martam visām Zodiaka zīmēm

AUNS

Ar pilnu krūti tversi pavasara sajūtu. Šis mēnesis paies ļoti iedvesmojošā noskaņā. Būs idejas un vēlme darboties. Profesionālajā jomā vari gatavoties jaunam izrāvienam – pratīsi parādīt sevi no vislabākās puses un tā rezultātā var nākt kāds interesants piedāvājums. Tikai ievāc informāciju, jo ar solītājiem, tāpat kā ar bitēm: nekad neko nevar zināt. Tāpat arī nevērība pret juridiskām niansēm kādā brīdī var atspēlēties. Interesanti notikumi iespējami privātajā dzīvē. Attiecību tēmā romantisks vieglums un dvēseles lidojums. Tavs dabiskais šarms cilvēkus neatstās vienaldzīgus.

VĒRSIS

Pragmatisms un lietišķa pieeja jebkurai situācijai. Zināsi padomu pats sev, kolēģiem, un spēsi kaut ko noderīgu ieteikt ikvienam, kurš to lūgs. Cilvēki tavu palīdzību novērtēs, un tu nostiprināsi autoritāti. Plānošana ir laba lieta, bet, kā mēdz teikt – kas par daudz, tas par skādi. Atstāj nedaudz vietas arī brīvai improvizācijai. Darbā vai biznesā var izveidoties kādi neparedzēti apstākļi, kad jāpieņem spēji lēmumi. Ja daudz kavēsies, lielo lomu izcels kāds cits. Šis mēnesis piemērots arī, lai atrastu jaunus sadarbības partnerus un rīkotu prezentācijas. Privātajā dzīvē – domīgs noskaņojums.

DVĪŅI

"Ja riekstu nekodīsi, tad kodolu nedabūsi," vēsta sakāmvārds. Šajā mēnesī daudz darba, jaunas idejas, darījumu sarunas un liela rosība. Strādā čakli un būs atdeve – gan morālā, gan materiālā veidā. Ja arī pašam daudz ideju un enerģijas, labāk tomēr sekmēsies tad, ja darbosies komandā, kopā ar cilvēkiem, kuri tavas idejas saprot no pus vārda. Var izveidoties jauna partnerība vai iespējas izvirzīties karjerā. Brīvajā laikā dažādas sabiedriskās aktivitātes, tikšanās ar draugiem, kultūras pasākumi. Brīvajām sirdīm iespējama romantiska tikšanās.

VĒZIS

Paļaujies uz sevi un nešaubies, ka esi, gudrs, zinošs, profesionāls un talantīgs. Iespējami jauni izaicinājumi, un jāizšķiras - vai palikt ierastajā komforta zonā vai doties nezināmajā. Ir vērts riskēt, jo: ja nepamēģināsi, neuzzināsi. Turklāt zvaigznes sola arī iespējas palielināt ienākumus. Vienīgi juridiskajos jautājumos gan jābūt precīzam. Kāda kļūda vai paviršība vēlāk var likt par sevi manīt. Kad iekrīt brīvāks brīdis, kopā ar ģimeni vai draugiem dodies dabā – garākā pastaigā, pārgājienā, piknikā. Sirds noilgojusies pēc pavasara. Un arī pēc mīlestības.

LAUVA

Šajā mēnesī viss neies kā pa diedziņu – profesionālajā jomā iespējamas dažas neskaidrības, aizķeršanās un pārpratumi. Tavus ieteikumus kolēģi nebūs gatavi ņemt vērā, un tas darīs piktu. Risinot svarīgus jautājumus, mēģini savaldīties un neļaut vaļu emocijām. Tāpat arī rūpīgi sagatavojies argumentēt savu viedokli – jo racionālāk, jo labāk. Varbūt ir vērts ielūkoties darba sludinājumos vai padomāt par jauniem biznesa projektiem. Brīvajā laikā ieplāno nelielu ceļojumu uz kādu no tuvējām kaimiņvalstīm. Ceļā var uzdzirkstīt simpātijas. Ģimenes cilvēkiem rūpes par savējiem.

JAUNAVA

Veiksmīgs mēnesis darbā vai biznesā. Reizumis cilvēki domā, ka esi pārāk kritisks un piesienies, bet patlaban ne viens vien būs pateicīgs, ja ar pragmatisku skatu viesīsi skaidrību sarežģītos jautājumos. Kādā brīdī var šķist, ka dienas ieiet rutīnā un kļūst vienmuļi pelēkas. Ja radušās jaunas idejas un sirds ilgojas pēc plašākiem apvāršņiem, tad dodies uz priekšu. Ir iespejas izveidot spēcīgu komandu. Dažādi piedzīvojumi iespējami privātajā dzīvē. Atver sirdi mīlestībai un ļaujies dzīves baudīšanai - piedzīvosi skaistus mirkļus, kas paliek atmiņā. Daudz pozitīvisma.

SVARI

Gribas kaut ko lielu un skaistu... Mazliet melanholisks un apcerīgs noskaņojums. Iepriecini sevi ar to, kas uzlabo garastāvokli - vienalga vai tas ir kultūras pasākuma vai kluba apmeklējums, draugu ballīte, ceļojums vai iepirkšanās tūre. Svarīgi tikt pie optimisma un enerģijas devas, tad darbā vai biznesā viss ies no rokas. Vari plānot jaunus projektus vai mainīt darbu. Svarīga arī privātā dzīve. Mājās jārisina saimnieciski pienākumi, kādam jāsāk plānot remonts, kādam risināmi nekustamā īpašuma jautājumi. Sirdslietās kaislības un pozitīvi saviļņojumi - cilvēks radīts laimei, tāpat kā putns lidojumam.

SKORPIONS

Ražīgs mēnesis. Darbi stāsies rindiņā, kādā brīdī varbūt būs grūti, bet tu sekmīgi tiksi galā. Nekautrējies runāt par algas pielikumu, prēmiju vai peļņas pārdali. Prieks pelnīt un prieks tērēt – vari ieplānot kādu lielāku pirkumu mājām, atjaunot pavasara garderobi, iepriecināt mīļos cilvēkus ar ceļojumu vai izbraucienu. Taču atceries, ka pasaulē viss attīstās, un, tikai sekojot līdzi novitātēm, var noturēties viļņa virsotnē. Padomā par Stīva Džoba teikto: "Vai jūs gribat atlikušo mūžu pavadīt, tirgojot limonādi, vai tomēr vēlaties mainīt pasauli?" Droši vien – to otro... Sirdslietās jāuzmanās no pārsteidzības.

STRĒLNIEKS

Pienācis laiks mainīt to, kas vairs nav pa prātam. Tu esi cilvēks, kas no pārmaiņām nebīstas, taču var gadīties, ka dienas iegājušas rutīnā un slinkums meklēt jaunus ceļus. Var arī rasties šaubas par ieceru dzīvotspēju un ekonomisko izdevīgumu. Apspriedies ar cilvēkiem, kuru viedoklim uzticies. Lai veiksmīgāk realizētu jaunās idejas un spētu veikt pozitīvas pārmaiņas, derētu kaut ko mācīties. Piemēram, apgūt vēl nezināmu svešvalodu, tehnoloģijas, papildināt profesionālās iemaņas. No darba brīvajā laikā nesēdi mājās. Vajag kaut kur aizbraukt, apmeklēt kultūras objektus, skatīt kaimiņzemes.

MEŽĀZIS

Diezgan emocionāls mēnesis – prāts teiks ko vienu, sirds kaut ko citu un būs grūti atrast zelta vidusceļu. Tāpat arī jāatrod līdzsvars starp darba, biznesa un ģimenes lietām. Ja pārāk daudz laika veltīsi lietišķajai jomai, tavējie var sākt iebilst. Bet profesionālajā vidē tik daudz darāmā un tik daudz jaunu iespēju! Galvenais – lai arī kādus lēmumus tu pieņemtu, dari to bez steigas. Ir iespējas labi nopelnīt, veikt kādus uzlabojumus mājas vidē un gūt gandarījumu. Attiecību tēmā daudz romantikas un saviļņojoši piedzīvojumi, kādam liktenīga iepazīšanās.

ŪDENSVĪRS

Lielisks mēnesis, lai parādītu savu profesionalitāti un, balstoties uz iepriekšējo pieredzi, atrisinātu sarežģītus jautājumus darbā vai biznesā. Tas tiks augstu novērtēts un vajag runāt par atalgojuma palielināšanu. Finanšu jomā zvaigznes rāda labvēlīgu vaigu un arī ceļu, kas ejams. Ja rodas iespējas, iesaisties jaunā projektā vai apdomā jaunu biznesa virzienu. Svarīgi izpausties radoši un neapstāties arī tad, ja saņem kritiku. Laiks rādīs, kam bijusi taisnība. Un mācies – katrs zināšanu grauds vēlāk dzīs spēcīgus asnus. Privātajā dzīvē dzirkstošas emocijas un piedzīvojumi.

ZIVIS

Daudz enerģijas un veiksmīgi darbi. Dažu brīdi gan var likties, ka nezināmi spēki bāž riteņos sprunguļus, taču tā tikai šķietamība – būsi uzstādījis sev augstu latiņu un pārdzīvosi, ja kaut kas nesanāk, kā iecerēts. Dienu straujajā skrējienā noteikti vajag atrast laiku atpūtai. Tā var būt pastaiga pusdienas pārtraukumā, sportiskas aktivitātes pēc darba, nekā nedarīšana brīvdienās. Ja mīlēsi sevi, tad spēki neizsīks. Privātajā dzīvē rūpes par radiniekiem un mājas darbi. Brīvajām sirdīm pavasarīgs un romantisks noskaņojums – kādā var trāpīt Amora bulta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu