Noskaties "Kur palikuši 9000 eiro?" Rīgas nama iedzīvotāji nemierā ar siltināšanas darbiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš no video

Vienā no Rīgas namiem Sergeja Eizenšteina ielā bija nepieciešama apkures sistēmas cauruļu siltumizolācija. Vienojoties ar "Rīgas namu pārvaldnieku", tika sākti darbi par 18 252,55 eiro. Kad darbi noslēdzās, iedzīvotāji nebija mierā ar to tehnisko izpildījumu, kvalitāti un apjomu, vēsta Latvijas Televīzijas raidījums "4. studija".

Projektā bija paredzēts, ka siltumizolācija tiks veikta 260 metru garā posmā, bet reāli ir nosiltināti 150 metri. Arī visiem būvgružiem bija jābūt izvestiem, taču tie stāv salikti kaudzē. Bet galvenā problēma ir tā, ka caurules nav nosiltinātas tā, kā to paredzēja vienošanās, un ne tādā apjomā.

Iedzīvotāji rīkojās – savāca nepieciešamos līdzekļus, lai pieaicinātu sertificētu ekspertu, kurš izvērtēja, par kādu summu un kādā apjomā darbi ir veikti.

"Rīgas namu pārvaldnieks" rakstiskā atbildē norādīja, ka "situācija ar Sergeja Eizenšteina ielas 53 apkures sistēmas izolācijas nomaiņas darbiem nav skaidra, tāpēc ir sākta iekšējā pārbaude par veikto darbu apjomu, kā arī papildu darbiem, kas bija nepieciešami un tika veikti, bet nav bijuši ieplānoti remontdarbu plānā".

Vairāk skaties sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu