ŅEM VĒRĀ No 11. marta Rīgā tiks veiktas izmaiņas vairāku autobusu maršrutos

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Sintija Zandersone/LETA

No 11.marta Rīgā tiks veiktas izmaiņas 30., 37., 41. un 54. autobusa maršrutā, informē uzņēmums "Rīgas satiksme".

Turpinoties tramvaja sliežu, apakšzemes komunikāciju, kā arī citiem infrastruktūras pārbūves darbiem Slokas ielā tiks slēgta transportlīdzekļu kustība virzienā uz centru, posmā no Baldones ielas līdz Mārtiņa ielai.

Līdz ar to 30., 37., 41. un 54. autobusa maršruts, kustības virzienā no Daugavgrīvas, Imantas un Voleriem kursēs pa apvedceļu. Savukārt virzienā uz Daugavgrīvu, Imantu un Voleriem autobusu maršruti atsāk kursēt pamatmaršrutā.

30. maršruta autobusi virzienā uz Centrālo staciju kursēs pa maršrutu līdz Dzirciema ielai, tālāk pa Dzirciema ielu, Vīlipa ielu, Melnsila ielu, Kapseļu ielu, Baložu ielu, Kalnciema ielu, K. Valdemāra ielu un tālāk pa maršrutu.

Autobusi neapstāsies pieturvietās "Botāniskais dārzs", "Baldones iela", "Mārtiņa iela", bet apvedceļā apstāties pieturvietās "Botāniskais dārzs", "Kuldīgas iela", "Melnsila iela", "Kapseļu iela".

37. un 41. maršruta autobusi virzienā uz Esplanādi kursēs pa maršrutu līdz Jūrmalas gatvei, tālāk pa Jūrmalas gatvi, Dzirciema ielu, Vīlipa ielu, Melnsila ielu, Kapseļu ielu, Baložu ielu, Kalnciema ielu, K. Valdemāra ielu un tālāk pa maršrutu.

Autobusi neapstāsies pieturvietā "Botāniskais dārzs/Rīgas Stradiņa universitāte", "Baldones iela", bet apvedceļā apstāties pieturvietās "Botāniskais dārzs", "Kuldīgas iela", "Melnsila iela", "Kapseļu iela".

54. maršruta autobusi virzienā uz Abrenes ielu kursēs pa maršrutu līdz Dzirciema ielai, tālāk pa Dzirciema ielu, Vīlipa ielu, Melnsila ielu, Kapseļu ielu, Baložu ielu, Kalnciema ielu, Slokas ielu un tālāk pa maršrutu.

Autobuss neapstāsies pieturvietās "Botāniskais dārzs", "Baldones iela", "Mārtiņa iela", bet apvedceļā apstāties pieturvietās "Botāniskais dārzs", "Kuldīgas iela", "Melnsila iela", "Kapseļu iela".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu