Video Raidījums: Saldējuma pārdevējs Rubenes ciemā cietsirdīgi nogalinājis cilvēku (5)

CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Rommel Canlas/Shutterstock

Marta sākumā Valmieras pusē Rubenes ciemā tika atrasts kāda vietējā iedzīvotāja līķis. Policistiem ierodoties notikuma vietā un apskatot cilvēka mirstīgās atliekas, atklājās, ka vīrietis miris vardarbīgā nāvē. Vēlāk tika noskaidrots, ka vīrietis tika sists ar bomi un aizdedzināts, turklāt noziegumu pastrādāja saldējuma pārdevējs, vēsta televīzijas kanāla TV3 raidījums "Degpunktā".

Arnis pazuda bezvēsts janvāra sākumā, bet tikai divus mēnešus vēlāk tika noskaidrots, ka vīrietis ir nogalināts. 

"3. martā tika saņemta informācija par to, ka Valmieras novadā, Kocēnu pagastā ir atrasts vīrieša līķis ar vardarbības pazīmēm. Par notikušo nekavējoties tika sākts kriminālprocess," norāda policijā.

Izmeklēšanas laikā Rubenes ciemu pāršalca baumu un pieņēmumu vilnis par to, kāpēc kaimiņam atņemta dzīvība. Par spīti neglaimojošam tēlam, kuru iezīmē Rubenes iemītnieki, daudzi izjuta līdzjūtību un žēlumu pret jauno vīrieti.

Arņa paziņu lokā bieži vien figurēja kāds kluss jaunietis. 25 gadus vecais vīrietis tika aizturēts gandrīz uzreiz pēc līķa atklāšanas.

"Negribās ticēt. Viņš ir mierīgs. Nav nekāds dzērājs. Strādāja par saldējuma tirgotāju," norāda vietējā veikala pārdevēja.

Oficiāli neapstiprināta informācija vēsta, ka slepkavība paveikta īpaši cietsirdīgi, upuri sitot ar koka gabalu un pēc tam aizdedzinot. Izmeklēšana turpinās.

Plašāk skaties televīzijas kanāla TV3 raidījuma "Degpunktā" sižetā! 

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu