Kišiņevā Krievijas vēstniecība apmētāta ar Molotova kokteiļiem (3)

TVNET/LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Policija aiztur vīrieti, kurš Krievijas prezidenta “vēlēšanu” laikā, Moldovā, 2024. gada 17. martā, Krievijas vēstniecības Kišiņevā virzienā meta ar rokām darinātu Molotova kokteili.
Policija aiztur vīrieti, kurš Krievijas prezidenta “vēlēšanu” laikā, Moldovā, 2024. gada 17. martā, Krievijas vēstniecības Kišiņevā virzienā meta ar rokām darinātu Molotova kokteili. Foto: Dumitru Doru/Epa

Moldovas policija aizturējusi kādu vīrieti, kas svētdien, 17. martā, ar Molotova kokteiļiem apmētāja Krievijas vēstniecību Kišiņevā.

Vīrietis pārmetis pār vēstniecības žogu divas tvertnes ar degmaisījumu, pavēstījusi policija. Uzbrukumā cietušo nav.

54 gadus vecais Moldovas pilsonis, kurš pavēstījis, ka viņam esot arī Krievijas pilsonība, tika nekavējoties aizturēts nopratināšanai.

Savu rīcību aizturētais pamatojis ar neapmierinātību ar Krievijas varasiestāžu darbībām, pavēstījusi policija.

Kā ziņots, tā dēvētās vēlēšanas, kas faktiski ir vienīgi izrāde pašreizējā diktatora Vladimira Putina leģitimitātes kārtējai apliecināšanai, notiek no 15. līdz 17.martam.

Moldova šonedēļ izteica Maskavai protestu par vairāku vēlēšanu iecirkņu atvēršanu separātiskajā Piedņestras reģionā, norādot, ka Krievijai organizēt balsošanu ir tiesības tikai savā vēstniecībā Kišiņevā.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu