Harija un Meganas atbalsts ir pēdējais, kas šobrīd nepieciešams Viljamam un Keitai (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SCANPIX

Jau ziņots, ka pēc Velsas princeses emocionālā publiskā videovēstījuma par vēža diagnozi Saseksas hercogi privāti sazinājušies ar Ketrīnu un princi Viljamu.  Lai gan princis Harijs un Megana arī publiski novēlējuši Keitai vieglu atlabšanu, tas viss nemaina saspīlētās attiecības starp abu brāļu ģimenēm. Viljams un Ketrīna aizvien nespēj uzticēties Saseksas hercogiem.

Kensingtonas pils komentārus nesniedz, taču liek noprast, ka komunikācija notikusi privāti.

Iepriekš princis Harijs un Megana teica, ka vēl Midltonei "veselību un dziedināšanu". Viņi aicināja viņu un ģimeni veseļoties "privāti un mierā".

Tomēr Velsas princis un princese neplāno uzņemt Saseksas hercogus, kad maijā princim Harijam ieplānota Londonas vizīte, lai atzīmētu "Invictus Games" desmito gadadienu.

Kāds karaliskās ģimenes eksperts apgalvoja, ka Keita bija izvēlējusies nestāstīt Harijam un Meganai par savu slimību, jo "neuzticoties viņiem", ziņo "The Sun".

Viljamam un Keitai tuvi stāvoši avoti ir norādījuši, ka, ņemot vērā gan Keitas, gan karaļa Čārlza vēža diagnozes, "Harija problēmas" ir pēdējā lieta, kas viņiem šobrīd prātā, raksta "The Telegraph".

Avots izdevumam arī sacīja, ka Viljams "vienmēr ir darījis visu iespējamo, lai aizsargātu savu ģimeni" - un tas nozīmē, ka viņš koncentrējas uz Keitas privātuma nodrošināšanu un viņu bērnu aizsardzību.

Foto: AFP / Scanpix

Slimības skartajai Keitai  "nav vajadzīga Megana vai Harijs, lai viņu mierinātu", apgalvojusi karaliskā eksperte Sallija Bedela Smita. Velsas princesei ir pietiekams atbalsts no citiem karaliskās ģimenes locekļiem: "Viņai ir vecāki, māsa, un viņa ir ļoti tuva karalim Čārlzam," Smita sacīja laikraksta New York Times.

Visi četri - Velsas princis Viljams, Velsas princese Ketrīna un Saseksas hercogi princis Harijs un Megana  pēdējo reizi kopā publiski tikās pēc karalienes nāves 2022. gada septembrī, kad viņi devās pie tautas Vindzorā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu