VIDEO Smaga avārija Latgalē: apsardzes auto ietriecas ceļu uzturētāja traktora aizmugurē

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta.

Kādai autoceļu uzturētāju brigādei pirmdienas, 25. marta, pēcpusdienā Rēzeknes novada Feimaņu pagastā nācās pilnībā apturēt savus tiešos pienākumus. Traktora vadītājs, veicot ceļa nomales greiderēšanu, iekļuva avārijā, jo smagās tehnikas aizmugurē ietriecās vieglais auto, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ar asinīm notraipīts drošības spilvens, izlaidis gaisu, klāj stūri. Pats "Renault" auto šoferis, slaukot degunu, jau staigā gar šosejas malu un pirmo šoku pārdzīvojis. Sniedz lakonisku komentāru par incidenta apstākļiem. Vaicāts, vai brauca lielā ātrumā, viņš atbildēja noliedzoši. "90 km/h. Kā parasti." "Galvenais, lai šoferim viss kārtībā, traktoristam."

Traktora vadītāja uz vietas vairs nav – viņš aizvests uz slimnīcu. Vīrieša kolēģi pastāsta par redzēto. "Kas brauca, viņš steidzās. Viņš steidzās un to nenoliedza. Jā! Viņš neredzēja. Zīmes bija, viss bija," stāsta kolēģis.

Strādnieki piebilst, ka kolēģim traktoristam līdzi bija devusies pavadošā automašīna, taču arī tas nav līdzējis novērst avāriju.

Par spīti abu transportlīdzekļu masas atšķirībām, traktortehnika pēc sadursmes apstājusies vien pēc vairākiem metriem.

Valsts policija tagad par notikušo sākusi administratīvā pārkāpuma procesu.

Plašāk "Depgunktā" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu