Izsludināts konkurss uz "Latvijas dzelzceļa" Projektu vadības daļas vadītāja amatu; alga - līdz 5000 eiro

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Kravas vilciens.
Kravas vilciens. Foto: Lita Krone/LETA

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) izsludinājis konkursu uz Projektu vadības daļas vadītāja amatu, liecina LDz publiskotā informācija.

Atalgojums LDz Projektu vadības daļas vadītājam paredzēts 4500 līdz 5000 eiro apmērā pirms nodokļu nomaksas.

Pieteikties uzņēmuma Projektu vadības daļas vadītāja amatam iespējams līdz šā gada 15.aprīlim.

Kandidātiem prasīta augstākā izglītība tehniskajā, ekonomikas vai uzņēmējdarbības vadības jomā, vismaz desmit gadu pieredze dažādu projektu vērtēšanā, izstrādē un realizācijā, vismaz piecu gadu vadības darba pieredze, kā arī izpratne normatīvajos aktos un politikas plānošanas dokumentos par Eiropas Savienības (ES) struktūrfondu, Kohēzijas fonda un citu finanšu avotu politiku un uzņēmuma biznesa procesiem.

Projektu vadības daļas vadītāja darba pienākumos būs vadīt Projektu vadības daļas darbu, nodrošināt ES struktūrfondu, Eiropas Komisijas iniciatīvu un programmu, valsts programmu un citu ārējo finanšu avotu līdzfinansētu projektu sagatavošanu, īstenošanu, uzraudzību un kontroli.

Uzņēmuma Projektu vadības daļas vadītāja pienākumi būs arī koordinēt, kontrolēt un pārraudzīt sadarbību ar trešajām pusēm, tostarp iesaistītajām ministrijām, pašvaldībām un citiem, projektu sagatavošanas un īstenošanas procesā, kā arī koordinēt konsultantu un ekspertu piesaisti projektiem, kurus plānots īstenot ar ārējo finanšu instrumentu līdzfinansējumu, un citi pienākumi.

Jau ziņots, ka LDz koncerna apgrozījums pagājušajā gadā, pēc provizoriskiem datiem, bija 263,529 miljoni eiro, kas ir par 3,4% vairāk nekā 2022.gadā, taču koncerns cieta 3,231 miljona eiro zaudējumus.

LDz ir publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītājs un koncerna valdošais uzņēmums. Koncernā ietilpst arī "LatRailNet", kas veic infrastruktūras maksas noteikšanu un dzelzceļa infrastruktūras jaudas sadali, "LDz Cargo", kas nodrošina dzelzceļa kravu pārvadājumus un starptautiskos pasažieru pārvadājumus, ritošā sastāva remonta un uzturēšanas uzņēmums "LDz ritošā sastāva serviss", apsardzes uzņēmums "LDz apsardze", loģistikas uzņēmums "LDz loģistika".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu