Trampam piederošajai mediju kompānijai pirmajā ceturksnī lieli zaudējumi (3)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP / Scanpix

2024. gada pirmajā ceturksnī kompānija “Trump Media & Technology Group”, kas nodarbojas ar visiem bijušā ASV prezidenta un esošā ASV prezidenta amata kandidāta Donalda Trampa mediju aktīviem, zaudējusi vairāk nekā 58 miljonus dolāru, vēsta “Bloomberg”.

Tiek norādīts, ka visa 2023. gada laikā “Trump Media & Technology Group” guvusi 4,1 miljonu dolāru lielu peļnu. Tajā pašā laikā kompānijas vērtība ir 75 miljardi dolāru, neraugoties uz akciju vērtības kritumu.

ASV Vērtspapīru un biržu komisijas dokumenti liecina, ka Tramps ir īpašnieks 57% šī uzņēmuma akciju, kā vērtība ir 4,25 miljardi dolāru. Tomēr pašlaik viņš šīs akcijas nevar pārdot, līdz ar to gūt labumu no šīm akcijām un atvieglot savas finansiālās problēmas neizdosies.

Salīdzinājumam - “Trump Media” ienākumi 2022. gada bija 50,5 miljoni dolāru.

Pašlaik Tramps saskaras ar juridiskām problēmām, tostarp četriem kriminālprocesiem. Pirmais kriminālprocess ir apsūdzības biznesa dokumentācijas viltošanā ar mērķi slēpt pirms 2016. gada vēlēšanām veiktās izmaksas pornozvaigznei par klusēšanu. Šis process turpināsies 15. aprīlī.

Tramps visas pret sevi izvirzītās apsūdzības sauc par “politiski motivētām” un tādēļ iesniegs apelāciju.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu