Kad autodarbnīcas ASV, Kolorādo, īpašnieka Mārvina Hīmeijera un vietējās pašvaldības cīņa par teritoriju bija nonākusi strupceļā, visi domāja, ka Hīmeijers padosies vai arī turpinās meklēt veidus, kā saglabāt savu īpašumu, tomēr viņa vadzis bija lūzis. Aptuveni sešu mēnešu laikā viņš slepus uzbūvēja buldozeru-slepkavu un no zemes virsas noslaucīja 13 administratīvas, tirdzniecības un ražošanas ēkas, kas piederēja tiem, kuri bija nodarījuši viņam pāri. Pabeidzis atriebību, viņš nošāvās.

1990. gados Grenbijā Hīmeijeram piederēja neliela autodarbnīca, kur viņš specializējās izpūtēju labošanā. Zemi, uz kuras bija uzbūvēta darbnīca, viņš iegādājās 1992. gadā. Kad blakus esošā betona rūpnīca nolēma paplašināties un sāka uzpirkt tai apkārt esošās teritorijas, Hīmeijers, lai arī piekrita pārdot savu zemesgabalu, tomēr par to pieprasīja miljonu ASV dolāru, kas bija daudz vairāk, nekā betona kompānija bija iecerējusi. Sākās kaulēšanās, tomēr neviens nevēlējās piekāpties.

2001. gadā pašvaldība apstiprināja betona rūpnīcas paplašināšanās plānus un iedalīja rūpnīcai arī Hīmeijera darbnīcai blakus esošo zemi. Viņš bija nikns, jo pēdējos deviņus gadus šo zemi izmantoja kā īsceļu starp savām mājām un darbnīcu.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X