Noskaties Evakuatora šoferis izraisa četru auto sadursmi un nespēj izkļūt no spēkrata

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Rīgā, Šķirotavas apkaimē, kāds neuzmanīgs autoevakuatora šoferis, tuvojoties krustojumam, laikus nenovaldīja savu spēkratu un rezultātā izraisīja četru transportlīdzekļu sadursmi, vēsta raidījums "Degpunktā".

Tuvojoties Katlakalna un Krustpils ielu krustojumam, "IVECO" markas auto evakuatora vadītājs novēloti pamanīja pie luksofora stāvošos spēkratus. Mēģinot izvairīties no sadursmes, šoferis centās bremzēt un iespraukties blakus braukšanas joslā, taču nesekmīgi.

Sekoja sadursme ar priekšā esošo "Mercedes" un "Renault", kas, sadursmes inerces dzīti, pastūma vēl tālāk stāvošo "Volvo" kravinieku. Pēc sadursmes izkļūt no pamatīgi apskādētā evakuatora kabīnes saviem spēkiem vadītājs nespēja, tādēļ bija nepieciešama glābēju palīdzība. Tālāk vīrieti apskatīja mediķi.

Avārijā iesaistītais "Mercedes" vadītājs un viņa pasažieris, raksturojot sadursmes brīdi, stāsta, ka aizmugurē braucošais evakuators luksoforam pietuvojies bremzēšanas distancei neatbilstošā ātrumā, izsakot minējumu, ka vainojama kāda tehniska ķibele vai neuzmanība.

Tā kā notikušajam liecinieku netrūkst un pats vaininieks neliedzas, policijai notikušā fiksēšana grūtības nesagādāja.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu