Noskaties "Varbūt uz tualeti steidzās!" BMW vadītājs Torņakalnā "uzspļauj" noteikumiem (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pagājušajā nedēļas nogalē sociālajos tīklos parādījās video, kurā kāds automašīnas BMW vadītājs pārkāpj virkni ceļu satiksmes noteikumu.

Video redzama aina Jelgavas un Vienības gatves krustojumā: izveidojies sastrēgums, taču par to galīgi nesatraucas kāds sudrabkrāsas BMW vadītājs.

Tā vietā, lai pagaidītu, BMW šoferis uzspļauj ceļu satiksmes noteikumiem un pa pretējo joslu apbrauc virkni spēkratu, kas stāv rindā, lai nogrieztos pa labi vai pa kreisi.

Kad BMW vadītājam pretī brauc citas automašīnas, viņš turpina ceļu pa trotuāru. Savukārt savus steidzīgos manevrus pabeidz ar nogriešanos no virziena saliņas, kas ir aizliegts.

Par nepamatotu iebraukšana pretējā virziena joslā vai nobraukšanu no brauktuves, tā apdraudot satiksmes drošību, BMW vadītājs var saņemt no 30 līdz 140 eiro lielu naudas sodu, kā arī brīdinājumu. Šajā gadījumā BMW vadītājs pārkāpa abas lietas.

Savukārt par uzbraukšanu ceļa apzīmējumam piemēro brīdinājumu vai 15 eiro naudas sodu. Tikmēr kopumā par agresīvu braukšanu var saņemt naudas sodu no 70 līdz 280 eiro, kā arī sešus soda punktus.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu