Foto "Šoferis ielidoja autobusa pieturā." Aculiecinieks stāsta par traģēdiju Daugavpilī

Papildināts 19:29, 8. aprīlis, 2024
CopyLinkedIn Draugiem X
Negadījuma vieta.
Negadījuma vieta. Foto: Chayka.lv

Kāds aculiecinieks portālam "Chayka.lv" pastāstījis par pirmdien, 8. aprīlī, notikušo traģisko ceļu satiksmes negadījumu, kurā, automašīnai ietriecoties autobusa pieturā, dzīvību zaudēja divi cilvēki. 

Pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas, šodien ap plkst.9.30 Daugavpilī 1984. gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Toyota", veica apdzīšanas manevru, netika galā ar automašīnas vadību un ietriecās autobusa pieturā, kur tobrīd atradās divas sievietes.

Negadījumā 1958. un 1961. gadā dzimušās sievietes gāja bojā. Pēc sākotnējās informācijas, automašīnas vadītājs nebija alkohola reibumā. Vīrietis ir aizturēts un sākts kriminālprocess. Valsts policija turpina sīkāk skaidrot notikušā apstākļus.

Aculiecinieka komentārs 

"Pats ("Toyota") autovadītājs vienai no sievietēm sniedza mākslīgo reanimāciju, tikmēr otrai sievietei to darīja kāda meitene. Viņš centās palīdzēt," portālam "Chayka.lv" stāsta kāds negadījuma aculiecinieks. Viņš šeit bija ieradies plkst. 9.28 - tajā brīdī, pēc viņa teiktā, notikuma vietā nebija policijas un ātrās palīdzības.

Pēc viņa teiktā, pirms negadījuma viena sieviete sēdējusi autobusa pieturā, bet otra gājusi pa ietvi.

"Braucot viņš vispirms norāva zīmi. Tad acīmredzot nostrādāja gaisa spilvens, un viņš automātiski nospieda gāzes pedāli.

Viņš ielidoja autobusa pieturā, notrieca abas sievietes un izlidoja uz ceļa," daugavpiliešu portālam stāsta aculiecinieks.

Pēc viņa teiktā, viena sieviete "bija ļoti stipri ievainota", otru "centās glābt apmēram stundu, bet tas neizdevās".

Pēc šī aculiecinieka teiktā, citu cietušo nav. Tomēr daži sociālo mediju lietotāji apgalvo, ka bijis vēl trešais cietušais, kuru aizveda mediķi un kurš it kā nav izdzīvojis. Arī policija ziņo tikai par diviem cietušajiem.

Turklāt gan policija, gan aculiecinieki apgalvo, ka autovadītājs nav bijis reibumā.

Viena no bojāgājušajām, iespējams, pirms negadījuma tīrīja ielu.

Kā pastāstīja daugavpilietis Māris Garkuls, viena no bojāgājušajām bija AS "Daugavpils specializētais autotransporta uzņēmums" darbiniece.

"Atpazina viņu pēc apģērba un matiem. Tā ir Valentīna (..) Katru rītu viņa nāca tīrīt šo ielu," viņš pastāstīja medijam "Chayka.lv".

Uz to norāda arī zaļā slota, kas redzama fotogrāfijās no notikuma vietas.

Foto: Traģēdijas vieta (Chayka.lv foto)

CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu