Vairākos ceļu posmos sākušies būvdarbi; jārēķinās ar ierobežojumiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Latvijas Valsts ceļi

Šopavasar 11 valsts autoceļu posmos ir sākušie būvdarbi, tāpēc jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem, informēja "Latvijas valsts ceļi".

Šopavasar sākti darbi sešos reģionālo autoceļu posmos, divos - uz vietējiem ceļiem, kā arī darbi notiek uz trim tiltiem.

Lielākie satiksmes ierobežojumi būvdarbu dēļ uz valsts reģionālajiem autoceļiem ir autoceļa Ventspils- Kolka posmā no Ventspils līdz Liepenei, kur ir trīs luksoforu posmi un ātruma ierobežojumi, bet paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 35 minūtes, un autoceļa Skrunda- Aizpute posmā aiz Kazdangas, kur paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 30 minūtes.

Satiksmei ir slēgts tilts pār Vēdzeles upi uz reģionālā autoceļa Tukums- Kuldīga. Slēgto posmu var apbraukt pa autoceļiem Aizstrauši- Starpiņas un Kandava- Saldus, bet tam jāplāno 20 minūtes ceļā.

Autoceļa Smiltene- Valka posmā pie Smiltenes trijos posmos satiksmi regulē ar luksoforu, ir ātruma ierobežojumi un paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 15 minūtes.

Pateicoties labvēlīgiem laikapstākļiem, šķīdoņa periods uz grants ceļiem ir beidzies lielākajā valsts daļā. Patlaban transportlīdzekļu masas ierobežojumi šķīdoņa dēļ vēl saglabājas 73 posmos Vidzemē un 59 posmos Latgalē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu