Danilāns par sānsoļiem: mīļie cilvēki, nevajag pārdzīvot! (2)

TVNET/Zilonis studijā/TV3
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: zilonis

Gastroenterologs, profesors Anatolijs Danilāns ar sievu ir kopā vairāk nekā pusi gadsimta. Un viņam ir viedoklis arī par sānsoļiem attiecībās.

Anatolijs Danilāns un viņa kundze Irēna viens otrā ieskatījās pirms 60 gadiem. "Esmu priecīgs un laimīgs, man ar Irēnu ir paveicies," TV3 sarunu šovā “Zilonis studijā” saka Danilāns.

Ārsts skaidro – tajā laikā ar sievu vēl nesaprata, ka viņi viens otram būs vienīgie un visu mūžu. "Toreiz man šķita, ka tas ir mans īstais cilvēks, bet dzīve ir raiba kā dzeņa vēders, mēs abi spriedām. Zemapziņā es pieļāvu, ka var gadīties visādi," stāsta Danilāns.  "Irēna mani pilnībā apmierina. Viņa man palīdz. Es jau nemāku ēdienu gatavot. Toties es daru ko citu, ko viņa nemāk," stāsta ārsts.

Laulībā Danilānam sānsoļu gan nav bijis, bet, runājot par šo tēmu, ārsts raidījumā saka: "Mīļie cilvēki, nevajag pārdzīvot, ka kādam ir bijis sānsolis, bet viņš tomēr pēc tam ilgi dzīvo ģimenē, ir bērni un mazbērni. Kādam ir laimējies, ka trāpīja uz īsto [jau pirmajā reizē]. Tā ir meklēšana. Tu varbūt zemapziņā to dari."

Vairāk skaties raidījumu te. 

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu