17 gadus veca meitene apprec 66 gadus vecu vīrieti (6)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums/Instagram/kau.cmg_

17 gadus veca skaistumkonkursu dalībniece, kura pirms gada apprecējās ar 66 gadus vecu politiķi, vietnē "Instagram" atbildējusi saviem nīdējiem, vēsta "Daily Star". 

66 gadus vecais Hisams Huseins Dehaini ir Brazīlijas Araukaria pašvaldības bijušais mērs. Pirms gada viņš devās pie altāra un apprecēja Keinu Roudu, skaistumkonkursu dalībnieci, kurai tobrīd bija vien 16 gadi. 

Vidusskolniece 2022. gadā bija piedalījusies skaistumkonkursā Miss Araukaria pusaudžu kategorijā (meitenes vecumā no 15 līdz 17 gadiem). Viņa konkursā ierindojās otrajā vietā, taču plašu sabiedrības uzmanību ieguva, kad mija gredzenus ar politiķi.

Pāris nonāca daudzu mediju virsrakstos. Pēdējā gada laikā abu neierastās, taču likumīgās attiecības izsauca arī daudz naida no interneta lietotājiem.

Laulība izraisīja pretreakciju vēl cita iemesla dēļ - tika ziņots, ka Dehaini dienu pēc kāzām paaugstinājis amatā savas jaunapņemtās sievas māti Marilēnu Roudu par Araukarias kultūras sekretāri. 

​Pirmajā kāzu gadadienā Keina izlēma dalīties ar vēsti saviem ienaidniekiem, "Instagram" publicējot ekrānuzņēmumu, kurā redzami "Google" meklētāja rezultāti, ierakstot viņas un vīra vārdus. Viņa rakstīja: "Gads, cerot uzzināt: fani vai ienaidnieki?"

Keina pati sevi "Instagram" ir nodēvējusi par "Brazīlijas jaunāko pirmo lēdiju".

Saskaņā ar Brazīlijas civilkodeksu "vīrietis un sieviete, kas ir sasnieguši 16 gadu vecumu, var precēties, saņemot abu vecāku vai viņu likumīgo pārstāvju atļauju, līdz viņi sasniedz pilngadību".

Saskaņā ar organizācijas "Girls not Brides" datiem Brazīlijā ir laulībā ir stājušies vairāk nekā 2,2 miljoni nepilngadīgo.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu