Policija Rīgā palīdzējusi diviem bērniem droši nokļūt mājās

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Rīgas pašvaldības policija. Ilustratīvs attēls.
Rīgas pašvaldības policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas Pašvaldības policija (RPP) pagājušajā nedēļā palīdzējusi diviem bērniem droši nokļūt mājās, informēja RPP galvenā komunikācijas speciāliste Kristīne Kļaveniece.

Piektdien, 12.aprīlī, pirms plkst.18 RPP saņēma zvanu no iedzīvotājas, kura paskaidroja, ka pie viņas bērnu rotaļu laukumā Zolitūdē vērsusies kāda astoņus gadus veca meitene, kura esot apmaldījusies.

Meitene policistiem paskaidroja, ka esot izgājusi ārā ar suni un draudzeni, kura viņu aizvedusi uz kādu rotaļu laukumu, bet draudzene kādā brīdī devusies projām, un meitene nav spējusi pati atgriezties mājās. Turklāt viņa nezinot precīzu savas dzīvesvietas adresi.

Pārbaudot datus, policistiem izdevās noskaidrot meitenes aptuveno dzīvesvietu, līdz ar to tika pieņemts lēmums meiteni ar suni nogādāt adresē, kur meitene atpazina savas mājas.

Tika atrasta meitenes māte, kura paskaidroja, ka meklējusi savu meitu pagalmā un ka meita neesot viņu informējusi par došanos uz spēļu laukumu.

Savukārt pēc plkst.20 RPP saņēma informāciju no "Rīgas satiksmes" par kādu 3.trolejbusā apmaldījušos 10 gadus vecu zēnu.

Policisti noskaidroja, ka zēns braucis trolejbusā uz mājām no treniņa, kā viņš to dara parasti, kad pamanīja, ka trolejbuss nebrauc uz Sarkandaugavu, bet gan uz depo.

Telefoniski tika informēts bērna tēvs, un likumsargi nogādāja zēnu viņa dzīvesvietā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu