Princis Viljams atgriežas karaliskajā dzīvē. Kā klājas Keitai?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Sipa/Scanpix

Karaļnamā atsākas dzīvība! 18. aprīlī princis Viljams atsācis pildīt savus karaliskos pienākumus, kuros ietilpst darbs labdarības vārdā. Lielbritānijas grāfistē Sari viņš dalīja pārtiku un viesojās arī virtuvē, kur iemēģināja roku ēdienu gatavošanā. Protams, visus interesēja, kā klājas Velsas princesei.

Prinča karalisko vizīti vēlējās redzēt daudzi - liels pūlis viņu gan sagaidīja labdarības organizācijas bāzē, gan arī pavadīja ar gavilēm. 

Protams, daudzi vēlējās redzēt princi, lai uzzinātu, kā klājas Velsas princesei, kura kopš ziņas par vēža diagnozi sabiedrībā nav manīta. Tomēr princis neko konkrētu neatklāja, vien teica, ka "apsola rūpēties par savu sievu un ir pateicīgs par sabiedrības laba vēlējumiem". 

Foto: SIPA/Scanpix

Kādai no brīvprātīgajām izdevās princim nodot divas vēstules - Velsas princesei un karalim Čārlzam III. Princis pateicībā uzlika roku sievietei uz pleca. 

Ketrīna sabiedrībā varētu atgriezīsies un sākt pildīt pienākumus tikai pēc tam, kad saņems medicīniskās komisijas atļauju. 

Foto: SIPA/Scanpix

Šī bija pirmā reize, kad 41 gadu vecais Velsas princis parādījās sabiedrībā, kopš viņa sieva pasaulei paziņoja par savu vēža diagnozi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu