Britu karaliskā ģimene Lieldienu dievkalpojumā bez Velsas princeses un prinča (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Sipa/Reuters/Scanpix

Lieldienu dievkalpojumu tradicionāli kopā ar monarhu apmeklēja arī pārējā britu karaliskā ģimene. Bet, kā jau bija minēts iepriekš, šogad ģimenei Svētā Džordža kapelā nepiebiedrojās Velsas princis un princese ar saviem trīs bērniem. 

Lielbritānijas karalis Čārlzs III, kurš arī šobrīd ārstējas no vēža, kopā ar karalieni Kamillu, kā jau ierasts, ieradās Lieldienu dievkalpojumā. Karalis un karaliene izskatījās priecīgi un laipni māja sagaidītājiem pie baznīcas. 

Foto: MEGA/Reuters/SIPA/AP/AFP

Interesanti, ka daudzas ģimenes sievietes ievēroja vienu ģērbšanās stilu - zaļo krāsu. Karaliene Kamilla, Sāra Fērgusone un princese Anna bija tērpušās zaļās kleitās un svārku kostīmos. 

Foto: MEGA/Reuters/SIPA/AP/AFP
Foto: MEGA/Reuters/SIPA/AP/AFP
Foto: MEGA/Reuters/SIPA/AP/AFP

Sākot cīņu ar slimību, Velsas princesei vissvarīgākās šobrīd ir rūpes par savu ģimeni. Kā viņa minēja video, visgrūtākais uzdevums bija šo baiso ziņu atklāt saviem trim bērniem. Princis Viljams visu šo laiku ir bijis Ketrīnas stiprais balsts, kas sniedzis mierinājumu un iedrošinājumu kopš diagnozes noteikšanas pirmās dienas. "Viss, ko viņš vēlas darīt, ir aizsargāt savu sievu un bērnus. Ģimene vienkārši vēlas pavadīt Lieldienas kopā un šobrīd patverties no pasaules," teicis pilij tuvs avots.

Ģimene nākamās trīs nedēļas pavadīs kopā ģimenes svētnīcā Anmer Hall, kas ir daļa no Sandringemas, kurā tradicionāli karaliskā ģimene apmeklē Lieldienu dievkalpojumu. Šogad tas notiks bez Velsas prinča un princeses ģimenes līdzdalības. Bērni skolā neatgriezīsies līdz 17. aprīlim.

Velsas prinča ģimene Lieldienu dievkalpojumā pagājušā gadā:

Foto: SIPA/Scanpix
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu