Saeima meklē IKT nodaļas vadītāju; alga - līdz 5000 eiro (7)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Saeima izsludinājusi atklātu konkursu uz vakanto parlamenta Administrācijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) nodaļas vadītāja vakanci, kurā paredzēts stabils atalgojums ar mēnešalgu pirms nodokļu nomaksas no 3419 līdz 5000 eiro atkarībā no profesionālās kvalifikācijas.

Kā teikts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" publicētajā sludinājumā, mēnešalgas intervāls ir atbilstošs amatam noteiktajai 14.mēnešalgu grupai.

Pretendentiem un pretendentēm ir jābūt augstākajai izglītībai (vēlams maģistra grādam) informācijas tehnoloģiju, datorzinātņu jomā, ar regulāru zināšanu papildināšanu minētajās jomās, jābūt vēlamai iepriekšējai darba pieredzei publiskajā pārvaldē un starptautiskos IKT projektos.

Kandidātam jābūt vismaz triju gadu iepriekšējai darba pieredzei gan informācijas tehnoloģiju jomā, gan vadības līmenī un teicamām zināšanām par informācijas sistēmu pārvaldību, uzturēšanu, to drošības nodrošināšanu, kā arī e-pārvaldes ieviešanu un attīstīšanu.

Tāpat Saeimas IKT nodaļas vadītājam noteiktas arī citas prasības, tajā valsts valodas augstākā C2 līmeņa zināšanas, kā arī Eiropas Savienības vismaz vienas citas oficiālās valodas zināšanas vismaz B2 līmenī. Kandidātam arī jāatbilst prasībām, lai saņemtu speciālo atļauju pieejai valsts noslēpumam.

Galvenie pienākumi cita starpā būs nodrošināt struktūrvienības atbildībā esošo funkciju izpildi un attīstību, plānot, organizēt un kontrolēt personāla darbu un veicināt darbinieku attīstību un nodrošināt atbalstu Saeimas IKT attīstības stratēģijas izstrādē un nodrošināt tās īstenošanu.

Tāpat būs pienākumi plānot un ieviest jaunus tehnoloģiskos risinājumus un nodrošināt apjomīgu IKT attīstības projektu īstenošanu Saeimas procesu digitalizācijai un modernizācijai. Attiecīgajai vakancei noteiktas arī vēl vairākas citas prasības.

Pieteikties vakancei, iesniedzot nepieciešamos dokumentus, iespējams līdz maija sākumam.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu