Izgrieza briedim sirdi: Berluskoni draugs stāsta par ekspremjera savulaik medībās ar Putinu pieredzēto (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Schutterstock.com

2013. gadā Putins patiešām nobiedēja bijušo Itālijas premjerministru Silvio Berluskoni kopīgu medību laikā, apgalvo bijušais Berluskoni partijas “Uz priekšu, Itālija!” senators Fabricio Čikito, ziņo izdevums “Corriere della Sera”. Čikito uzsvēra, ka viņam to savas dzīves laikā teicis pats Berluskoni. Pats politiķis, stāstot Čikito par medību braucienu, sacīja, ka līdz tam viņš nekad neesot turējis rokās ieroci, bet Putins uzstājis un uzdāvinājis viņam šauteni.

“Kad mēs bridām pa sniegu, viņš ieraudzīja divus briežus un parādīja man, lai es vienu izvēlos: “Šis ir tavs. Nošauj”. Es viņam ļāvu saprast, ka pat tad, ja man būtu jāmirst, es nešautu. Tad viņš nošāva abus,” Čikito atcerējās Berluskoni vārdus.

Pēc tam Putins apmierināts paskatījās uz bijušo Itālijas premjerministru un teica: “Šodien es jums piedāvāšu neparastu maltīti.” Pēc tam viņš paņēma nazi un devās pie nogalinātā brieža. “Viņš sadalīja dzīvnieku un izgrieza tam sirdi. Tad viņš paņēma paplāti, pasniedza to man un uzlika virsū asiņainu gaļas gabalu ar vārdiem: “Šī būs ārkārtas maltīte.”

Tad viņš man pasniedza paplāti un uzlika virsū asiņainu gaļas gabalu. Es aizgāju aiz koka un izvēmos,”

tagad jau mirušā Berluskoni vārdus atstāstīja viņa partijas biedrs.

Čikito piebilda, ka Berluskoni savu stāstu beidzis ar vārdiem:

“Varbūt tas ir mednieka ieradums?” 

Silvio Berluskoni ilgstoši un ļoti cieši draudzējās ar Putinu un bija stingri noskaņots pret Ukrainu. 2022. gadā viņš visos iespējamos veidos mēģināja attaisnot Krievijas pilna mēroga iebrukumu Ukrainā.

Savukārt 2023. gada februārī Berluskoni paziņoja, ka Krievijas iebrukuma Ukrainā nebūtu bijis, ja Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis būtu “pārtraucis uzbrukumus divām Donbasa autonomajām republikām”.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu