Policistam nepaveicas: viņu notriec garām braucošs auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV ceļu policistam Maksvelam Leselam krietni nepaveicās un vienlaikus arī pamatīgi palaimējās, kad viņu notrieca pa šoseju braucošs auto, bet dzīvībai bīstamas traumas spēcīgais trieciens un lidojums gaisā neradīja.

Incidents, kas iemūžināts ar patruļmašīnas videoreģistratoru, noticis Fortvortā (atrodas netālu no Dalasas Teksasas štatā) šā gada 7.jūlijā ap trijiem naktī. Tobrīd Lesels bija izkāpis no sava dienesta auto un devās aprunāties ar apturētas automašīnas vadītāju. Kad likumsargs jau bija piegājis pie priekšā stāvošās mašīnas, no aizmugures lielā ātrumā viņam uztriecās cits auto. Video redzams, ka policists tiek uzsviests gaisā un šosejas vidū nokrīt vairākus metrus tālāk.

Atguvies no sākotnējā šoka un sapratis, kas ir noticis, Lesels pēc vairākiem mēģinājumiem spēja piecelties un nokļūt līdz ceļa malai, no kurienes viņš izsauca papildspēkus. Kamēr kolēģi brauca uz avārijas vietu, Lesels esot uzmanījis, lai avāriju izraisījušais vadītājs nemēģinātu bēgt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu