Pēc ažiotāžas ap hokeja halli krītas premjera reitings.

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc aprīlī un maijā masu medijos saceltās ažiotāžas ap hokeja halli ir krities Ministru prezidenta Andra Bērziņa reitings.

Kā liecina tirgus un sociālo pētījumu centra "Latvijas fakti" veiktā aptauja, maijā premjera reitings bija 25,7 punkti, kas ir par 11,7 punktiem zemāks nekā aprīlī. Par populārākajiem valdības locekļiem maijā iedzīvotāji atzina kultūras ministri Karinu Pētersoni, kuras reitings bija 49,9 punkti jeb par 4,1 punktu vairāk nekā mēnesi iepriekš, aizsardzības ministru Ģirtu Valdi Kristovski - 36,7 punkti jeb par 2,2 punktiem vairāk nekā aprīlī, kā arī ārlietu ministru Induli Bērziņu - 32,4 punkti jeb par 3,9 punktiem vairāk nekā aprīlī. Nepopulārākā ministra statusu saglabājis ekonomikas ministrs Aigars Kalvītis - mīnus 35,3 punkti jeb par 3,9 punktiem mazāk nekā aprīlī. Otrs nepopulārākais valdības loceklis bija finansu ministrs Gundars Bērziņš, kura reitings, salīdzinot ar aprīli, maijā nav mainījies un bija mīnus 16,5 punkti. Zemkopības ministra Ata Slaktera reitings maijā bija mīnus 12,9 punkti jeb par 2,4 punktiem mazāk nekā aprīlī, izglītības un zinātnes ministram Kārlim Greiškalnam - arī mīnus 12,9 punkti jeb par 1,5 punktiem mazāk nekā aprīlī, tieslietu ministrei Ingrīdai Labuckai - mīnus 1,6 punkti jeb par 2,8 punktiem mazāk nekā aprīlī. Pozitīvi reitingi maijā bija īpašu uzdevumu ministram sadarbībai ar starptautiskajām finansu institūcijām Robertam Zīlem - 19,3 punkti jeb par 5,6 punktiem vairāk nekā aprīlī, satiksmes ministram Anatolijam Gorbunovam - 6,5 punkti jeb par 2,3 punktiem vairāk, iekšlietu ministram Marekam Segliņam - 2,1 punkts jeb par 5,3 punktiem vairāk, vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministram Vladimiram Makarovam - 0,9 punkti jeb par 0,5 punktiem mazāk, kā arī īpašu uzdevumu ministram valsts reformu lietās Jānim Krūmiņam - 0,2 punkti jeb par 0,9 punktiem mazāk nekā aprīlī. "Latvijas fakti" aptauju veica no 10. līdz 20.maijam, tajā piedalījās 1006 respondenti vecumā no 18 līdz 74 gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu