Kalifornijas viesnīcā ieklīdis jūras lauvu mazulis

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna attēls

Kalifornijas piekrastē kādas lepnas viesnīcas viesus pārsteidzis nomaldījies jūras lauvu mazulis.

Sandjego viesnīcas «Pantai Inn» menedžeris Šeins Papass stāsta, ka darbinieki viņam esot ziņojuši par dzīvnieka ierašanos. «Es saņēmu e-pastu, ka mūsu terasē esot apgūlies jūras lauvu mazulis,» viņš teica.

Pārbaudot novērošanas kameru ierakstus, noskaidrojies, ka tas «patiešām aizgāzelējās līdz iekšpagalmam», teica Papass. 12,5 kilogramus smagajai jūras lauvai pakaļ ieradās kopēji no tuvējā «SeaWorld» ūdens dzīvnieku parka.

Mazulis, visticamāk, iznācis no tuvējās pludmales, «pārgājis ielu un pa bruģēto piebraucamo ceļu iegājis viesnīcas terasē un apgūlies elegantā atpūtas krēslā», teica menedžeris.

«Nabaga meitenīte bija apmaldījusies un izdēdējusi,» viņš piebilda. Jūras lauva gulēja viesu tuvumā, līdz «SeaWorld» darbinieki ar tīklu iecēla viņu kravas automašīnā.

Tagad novārgušā dzīvnieka «veselība uzlabojas», apstiprināja «SeaWorld» pārstāve Terija Kellija. Mazuli sešas nedēļas baros un uzraudzīs, bet pēc tam ielaidīs atpakaļ jūrā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu