Izsolīs lietas no Monikas Levinskas skandāla izmeklēšanas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Kolekcijā ir 32 lietas, ko Levinskas bijušais mīļākais Endijs Bleilers 90.gados nodeva prokuroram Kenetam Stāram, pavēstīja izsoļu nams.

Tiks izsolīti vairāki priekšmeti no Monikas Levinskas un Bila Klintona skandāla izmeklēšanas, pirmdien paziņoja izsoļu nams «Nate D. Sanders Auctions».

Bijušā ASV prezidenta Klintona seksa skandāla izmeklēšanas laikā atklājās arī Levinskas dēka ar precēto Bleileru.

Starp izsolē piedāvātajām mantām ir Klintona vēstules Bleileram, Levinskas fotogrāfijas, atklātnes un drēbes. Tās pārdod Bleilera sieva Keita Nesona.

«Monikai Levinskai piederējušas lietas, īpaši tās, kas saistītas ar Klintona skandālu un Stāra izmeklēšanu, ir ārkārtīgi retas,» teikts izsoļu nama paziņojumā. «Ciktāl mums zināms, šī ir vienīgā tāda veida kolekcija, kas ieraudzījusi dienasgaismu.»

Domājams, ka par visām lietām kopā tiks iegūti 25 000 līdz 50 000 ASV dolāru (13 400 līdz 26 800 lati). Vairāksolīšana internetā noslēgsies ceturtdien, sacīja «Nate D. Sanders Auctions».

Levinska, kura tagad ir 39 gadus veca, pēdējos gados pēc pārcelšanās uz Lielbritāniju izvairās no mediju uzmanības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu