Rīgā notiks meditācijas jogas seminārs

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: freephoto.com

Aditja Novotni viens no vadošajiem pasaules lietpratējiem Rīgā 28. februārī un 1. martā. Prominents brīvseminārs «Meditācijas jogā» visiem interesentiem.

Tādi jēdzieni kā «joga» un «meditācija» pēdējos gados ir kļuvuši par populāriem un aktuāliem arī mūsu sabiedrībā. Augošas darba intensitātes, krīzes izpausmju un stresa apstākļos cilvēki arvien vairāk meklē veidus, kā nostiprināt savu iekšējo pasauli, motivēt sevi un neļauties negatīvismam, bailēm un nervozitātei. Tāpat aktuāls ir jautājums par tādu īpašību attīstīšanu, kas palīdz cilvēkiem labāk saprasties un sadarboties un reizē atrast ceļu uz savu paša sapņu piepildījumu.

Kopš senlaikiem meditācijas māksla kalpoja tam, lai padarītu stiprāku cilvēka iekšējo pasauli, sniegtu mieru — spēju harmoniski rīkoties, prieku — spēju būt atvērtam un labestīgam pret pasauli — un gudrību — labāko risinājumu izvēlē. Meditācija nav kaut kas trausls, pasīvs, nepraktisks un atrauts no dzīves; meditācija ir kā ceļvedis, kas mums ļauj noskaidrot īsākos ceļus un patiesākos mērķus. Atklāj sevī meditācijas iemaņas un izzini, kā tā var uzlabot un bagātināt tavu dzīvi.

Tiem, kam ir tuvi šo jautājumu praktiskie risinājumi; iesācējiem, kas vēlas apgūt meditācijas pamatus, kā arī lietpratējiem, kas vēlas daudzveidot savu pieredzi, ir brīnišķīga iespēja apmeklēt ADITJAS NOVOTNI (Austrija) lekciju un semināru — treniņu meditācijas jogā. Pēdējo 23 gadu laikā Aditjas seminārus treniņus visā pasaulē apmeklēja vairāk nekā 100 tūkstoši cilvēku. Seminārā līdzās vispārējiem jautājumiem, atbildēm, koncentrācijas, meditācijas un vizualizācijas vingrinājumiem izskanēs arī dzīva mūzika viņa paša izpildījumā. Aditja praktizē meditācijas jogu jau 30 gadus, un tā ir viņa otrā vizīte Rīgā.

28. februārī plkst. 18.00–22.00 RTU, Kaļķu ielā 1a, 2. stāvā, Mazajā zālē.

1. martā plkst. 11.00–21.00 (par vietu tiks paziņots pirmajā nodarbības dienā).

Seminārs notiks angļu valoda ar tulkojumu latviešu valodā; atbilstoši senai tradīcijai maksa par dalību seminārā netiek prasīta.

Tiem, kas plāno apmeklēt šos seminārus:

* paņemiet līdzi maiņas apavus, jo, ja kājas jutīsies brīvāk, tas uzlabos jūsu pašsajūtu;

* esiet tik laipni, neaizmirstiet parūpēties par savu apģērba un matu tīrību, uzģērbiet tīras drēbes, laikus atslēdziet mobilos tālruņus, iespēju robežās nekavējiet un netraucējiet — tādējādi radot viskomfortablākos apstākļus darbam sev un tiem, kas atrodas jums līdzās;

* semināra gaitā būs mazi pārtraukumi, tāpēc jums var noderēt termoss, augļi vai kāds saldums.

Papildu informācija:

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu